Šokujúce slová Zdeňka Kedroutka: Nemecké nemocnice klamali, zlyhali aj PCR testy! (VIDEO)
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Skutočnosť, že koronavírus a veci okolo neho sú manipulované, je zrejmá azda každému z nás. Slovenská vláda už v tomto ohľade stratila dôveru ľudí. To, že sa k niečomu podobnému uchýlili aj Nemecko, je prekvapením. Tento fakt potvrdili aj slová Zdeňka Kedroutka.


Zdeněk Kedroutek je bavorský Čech žijúci v Senci. Na rozhovor si ho pozvala televízia Slovan. V zostrihu videa, ktorý televízia umiestnila na sociálnu sieť, sa verejnosť dozvie, ako nechutne sa podvádzalo v Nemecku. Človek sa pri jeho slovách iba zamyslí, čo všetko sa pri súčasnej najneobľúbenejšej vláde v celej histórii Slovenska deje a falšuje u nás.
Nemecko na základe dvoch falošných parametrov zavádzalo obmedzovanie práv

Kedroutek hovorí, že za posledné dva týždne boli v Nemecku dva veľmi veľké „prúšvihy“, ktoré odštartoval nemecký bulvárny denník Bild Zeitung. „V ňom sa začali otáčať a písať veci, ktorí ešte pred rokom boli absolútne nemysliteľné,“ hovorí. A dodáva: „Išlo o to, že Nemecko na základe dvoch parametrov zavádzalo obmedzovanie práv, lockdowny či rúška. Jeden problém boli PCR testy a z nich vychádzajúca incidencia, teda počet nových „pozitívnych“ na 100 tisíc obyvateľov v priebehu jedného týždňa. A druhým obsadenosť postelí v nemocniciach na oddelení intenzívnej starostlivosti.“

Začalo sa to v nemocniciach s posteľami. Tu podľa Kedroutka platí tvrdé číslo, ktoré sa údajne nedá falšovať. „Správa vyšla z nemeckého Federálneho kontrolného orgánu, teda štátneho úradu. Vydal správu, na základe ktorej boli tieto čísla zo strany nemocníc absolútne sfalšované. A to preto, lebo tie dostávali neskutočné benefity za to, že udávali nejaké počty postelí, ktoré majú pripravené pre covidových pacientov. Keď pripravili jednu posteľ, tak nemocnica dostala jednorazovo 50 tisíc eur. Keď nemocnica vykázala, že má lôžka na intenzívnu starostlivosť vyťažené na 75 percent, tak mohla mať nejaké lôžka voľné, pričom za jedno dostala až 800 eur denne,“ vysvetľuje Kedroutek.

Koronavírus môže pochádzať z fariem, na ktorých chovali divoké zvieratá. Tie museli farmári zabiť
Pátranie po zdroji, odkiaľ mohol koronavírus uniknúť pokračuje. Existuje hypotéza, že zdrojom koronavírusu mohli byť farmy v juhočínskej provincii Jün-nan. Farmári na nich chovali, alebo odchytávali divoké zvieratá, ktoré boli potom predávané na... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Z kontrolovaných 190 tisíc PCR testov bolo 78 percent ľudí pozitívnych, no neinfekčných

„Nemecké nemocnice teda zrušili asi tretinu týchto postelí v priebehu toho roku najhoršieho moru v histórii ľudstva namiesto toho, aby zvýšili ich počet. Okrem toho hlásili buď nesprávne čísla alebo na tieto lôžka intenzívnej starostlivosti umelo umiestňovali ľudí, ktorí žiadny covid nemali,“ prezrádza Kedroutek spôsob, akým podvádzali nemecké nemocnice

„Jednoducho klamali a toto vyšlo najavo z kontroly federálneho orgánu a Bild Zeitung o tom reportoval. Keďže to bolo na titulnej stránke, spravilo to dosť veľký poplach. O týždeň však prišla ďalšia rana, a tou bola incidencia,“ pridáva bavorský Čech.



Nemecké mainstreamové média podľa neho vydali veľkú štúdiu, ktorá prebiehala na univerzite Dusiburg-Essen, kde sa overilo 190 tisíc PCR testov. „A vedci prišli na niečo, čo my vieme už asi rok a štvrť a o čom hovoril aj vynálezca PCR testov Kary Mullis. Teda, že tieto testy nie sú vhodné na zistenie, či je niekto chorý alebo nie a či je niekto infekčný alebo nie. A z tých 190 tisíc vyhodnocovaných testov bolo zrejmé, že 78 percent tých ľudí, ktorí boli pozitívni, neboli infekční,“ hovorí na záver videa Zdeněk Kedroutek.

Z databázy boli zmazané údaje o vzorkách koronavírusu zo začiatku pandémie
26 | 06 | 2021 | Tibor Sipos