Belousovová: Čaputová je zlá a zákerná a dostatočne cynická osoba, ktorá rada hrá na city ľuďom
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Skutočnosť, že ústavný súd neodporučil referendum o predčasných voľbách veľmi ťažko nesie opozícia. Búria sa však aj ľudia či niektorí expolitici. Jednou z nich je predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.


V statuse vytýka Zuzane Čaputovej, že nie je dobrá prezidentka, ale zlá, zákerná a cynické osoba, ktorá rada hrá na city ľuďom. A aby toho nebolo málo, podobne kriticky zhodnotila aj šéfa OĽaNO Igora Matoviča. Obaja vraj v otázke referenda zahrali so Slovákmi trápne divadielko.
Prezidentka je duchovné dvojča Matoviča, ktorý predviedol podobné divadlo ako ona

„Pani Čaputová nie je len zlá prezidentka, ale aj slabá herečka. Úlohu Piláta Ponského, ktorý si umýval ruky nad zmareným referendom o predčasných voľbách nezvládla,“ konštatuje Belousovová, podľa ktorej veľmi nepresvedčivo vyzneli všetky prezidentkine pokrytecké rečičky o tom, ako by ona rada vyhlásila referendum, no ústava jej to neumožňuje.

„Rovnako hlúpo až cynicky vyznievala Matovičova kritika, ktorou počastoval prezidentku, lebo ona zmarila referendum a on by tak rád dal možnosť vyjadriť sa aj tým, čo ho nemajú radi,“ píše ďalej. Dodáva, že zahrali trápne divadlo obaja a v zákulisí sa asi spoločne dobre rehotali, ako s nami vypiekli. „Pretože keď sa pani prezidentka obracala na ústavný súd už vtedy veľmi dobre vedela, akú odpoveď jej dá. Matovič to vedel takisto. Z jednoduchého dôvodu, lebo jedna z prvých inštitúcií, ktoré táto nová vládna garnitúra ovládla, bol totiž ústavný súd,“ píše v statuse pomaly sa rozpaľujúca Belousovová, podľa ktorej bolo preto dopredu jasné, aké stanovisko dá k referendu o predčasných voľbách ústavný súd.

"Pani Čaputová, Vy ste symbolom zla! Budete musieť odísť. Zutekať preč z politiky, preč zo Slovenska!" soptí Blaha
Ústavní sudcovia neodsúhlasili vypísanie referenda, pretože referendová otázky nebola, podľa nich, v súlade s Ústavou. Týmto odštartovali kritický hon nielen sami na seba, ale aj na prezidentku, ktorá sa na nich obrátila. Rozhodnutie „nevoňalo“ ani... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Niekedy som si myslela, že pani Čaputová je len taká obyčajná, hlúpučká osoba, ktorá sa hrou osudu a svojich sponzorov dostala na post, na ktorý nedorástla a nikdy nedorastie. Včerajšok mi ju ukázal úplne v inom svetle. Ako zlú a zákernú a dostatočne cynickú osobu, ktorá rada hrá na city ľuďom. Prejavila sa ako duchovné dvojča Matoviča, ktorý predviedol podobné divadlo ako ona. Aj on by veľmi chcel referendum, ale všetko pokazila prezidentka. No proste obaja by veľmi chceli, len tí druhí, to sú tí zlí,“ konštatuje posmešne expolitička, podľa ktorej teraz zahral divadielko aj Boris Kollár.

"Použime článok 32 slovenskej Ústavy a postavme sa na odpor," vyzýva verejnosť Chmelár
Rozhodnutie nášho Ústavného súdu o údajnej „protiústavnosti“ referenda vyvolalo vlnu nevôle nielen medzi pospolitým ľudom, ale aj medzi opozičnými politikmi, ktorí sa nádejali, že budú predčasné voľby. Z kroku sudcov sklamaný i politický analytik a... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Nemáme prezidentku, ktorej ide o Slovensko o národ a jeho záujmy. Ide jej o niečo úplne iné

„Aj on by veľmi chcel referendum. Tak ide navrhnúť zmenu ústavy, aby sa mohlo konať. Vážení, nehrajte tu s nami tie vaše trápne divadielka. Riešenie je jednoduché,“ prízvukuje expolitička a dodáva, že všetci veľmi dobre vieme, že tu ani tak nejde o referendum, ale ide o to, že ľudia nechcú túto vládu. „Tak to nenaťahujte! A zmiznite! A ak tak veľmi chcete vyhovieť tomu, čo si národ želá, rovno odhlasujte predčasné voľby. 90 hlasov na to určite nájdete, stačí sa pozrieť na počty v národnej rade,“ vyzýva Belousovová, podľa ktorej ak už chcú meniť ústavu, tak nech do nej zakomponujú jasne článok o možnosti odvolania prezidenta.



„Tak, ako sa volič môže dať oklamať v parlamentných voľbách, tak isto sa môže seknúť aj pri voľbe hlavy štátu. Včerajšok len potvrdil, že nemáme prezidentku, ktorej ide o Slovensko o národ a jeho záujmy. Pani Čaputovej ide v prvom rade o seba a plnenie úloh z jej riadiacich centier. Divadlo sa skončilo, masky spadli. Treba konať,“ končí status Anna Belousovová.

Belousovová: "Táto vláda je banda arogantných, namyslených a zbabelých tupcov, pohár trpezlivosti pretiekol!"
"Zrušenie malých hraničných priechodov a následný postup polície proti občanom prejavujúcim nespokojnosť s takýmto postupom dostatočne charakterizuje túto vládu ako bandu arogantných, namyslených a zbabelých tupcov," konštatuje vo svojom... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Diana Zaťková