Opäť vystrkuje rožky: Dcéra Borisa Kollára oslávila 20. narodeniny s 6-litrovou vodkou a bez nohavičiek! (FOTO)
08 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Oslava 20. narodenín ako sa patrí! Dcéra šéfa parlamentu Borisa Kollára, Alexandra, si so spodnou bielizňou veľkú hlavu nerobí, čím sa pochválila aj na svojom instagramovom účte.


Kollár splodil krásnu Alexandru s právničkou Stanislavou Horňákovou, ktorá sa však na rozdiel od ostatných mamičiek 11-násobného otca veľmi neukazuje. Aj ako sprievod na verejných akciách by ste ju čakali zrejme márne.

Mladá oslávenkyňa však zopár krát stihla vystrčiť rožky. Napríklad, keď sa tento rok nafotila hore bez alebo keď sa na oslave svojich osemnástich narodenín bozkávala s inou ženou.



Ani táto oslava iste nebola nudná, Alexandra to totiž roztočila v strieborných šatách bez podprsenky a nohavičiek. Svojim dráždivým outfitom sa neváhala pochváliť na sociálnych sieťach. "Milujem tie šaty," napísala pod fotografie z oslavy. Na jednej z nich drží v ruke až 6-litrovú poľskú vodku Belvedere.



Už aj Puškárová zapája rodinných príslušníkov na účel propagácie vakcíny
Moderátorka televíznych správ a diskusnej relácie Na telo Zlatica Puškárová pokračuje v trende zapájania rodinných príslušníkov do propagácie očkovania proti koronavírusu. Naposledy tak urobila poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková, ktorá dala... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Tibor Sipos