NATO v panike: Nad východnou časťou Stredomoria boli spozorovateľné ruské stíhačky
08 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Velenie Severoatlantickej aliancie vyvolalo paniku nad výskytom ruských stíhačiek v blízkosti britskej lietadlovej lodi, informuje server ceskobezcenzury.cz


Pred niekoľkými hodinami uskutočnila ruská armáda vo východnom Stredozemnom mori ďalšiu sériu cvičení. Tá vyvolala paniku medzi velením Severoatlantickej aliancie v dôsledku prístupu vojenského letectva k oblasti, kde bola britská loď Queen Elizabeth umiestnená. Prieskumné a bojové lietadlá NATO boli preto vyslané do vzdušného priestoru.

Avia.pro


Obrázok vyššie ukazuje zvýšenú aktivitu lietadiel NATO nad východnom Stredomorí. Podľa mnohých údajov je to čiastočne kvôli vzhľadu ruských stíhačiek a čiastočne kvôli pokračujúcemu hľadaniu ruských ponoriek, ktoré zhruba pred týždňom opustili základňu ruského námorníctva v Tartuse a nedokázali ich detegovať štyri dní, píše portál AVIA.

NATO reagovalo na vojenské cvičenia vykonávané Ruskom v regióne pomerne agresívne. Napriek pokusom o zásahy do manévrov zahŕňajúcich lietadlá a námorníctvo ich však Rusko úspešne implementovalo a preukázalo tak svoju pripravenosť.

Hitler urobil veľa dobrých vecí, šokuje Donald Trump
Donald Trump opäť šokoval. Niekdajší americký prezident mal na oficiálnej ceste do Európy v roku 2018 povedať personálnemu šéfovi Bieleho domu Johnovi Kellymu, že Adolf Hitler vykonal veľa dobrých vecí. Vo svojej knihe to píše populárny americký... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Tibor Sipos