Už aj Puškárová zapája rodinných príslušníkov na účel propagácie vakcíny
07 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Moderátorka televíznych správ a diskusnej relácie Na telo Zlatica Puškárová pokračuje v trende zapájania rodinných príslušníkov do propagácie očkovania proti koronavírusu. Naposledy tak urobila poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková, ktorá dala zaočkovať svojho syna, podľa jej slov z lásky.


Markizácka stálica spravodajstva sa pochválila na sociálnych sieťach svojou starou mamou, ktorá sa dala zaočkovať napriek strachu z ihly. "Moja stará mama má krásnych 92 rokov. Všeličo ju trápi, ale rozum a myslenie jej NEZOSTARLO ani o kúsok. Sleduje správy, spoločenské dianie... Prežila druhú svetovú vojnu, biedu aj režim a hádam jediné čoho sa naozaj bála bola injekcia u lekára," začala svoj príspevok Puškárová.

Postoj svojej starej mami argumentovala tým, že práve vďaka očkovaniu (na rôzne iné ochorenia, nie na COVID-19) sa mnohí dožili staroby. "Mala strach, nie z vakcíny, ale z Covidu a obyčajnej injekcie. Nakoniec keď jej ju pichli neverila, že už je zaočkovaná. Nemala žiadne komplikácie, poradila sa s lekárom. Priatelia všetci sme s letom uverili, že pandémia skončila. Žiaľ nie je to tak. Mutácie prichádzajú a ani Slovensko ďalšia vlna neobíde. Otázne je nakoľko bude silná a zničujúca," pokračovala.

Moderátorka ďalej prirovnala vakcináciu s prvým letom, kedy nechávame svoje životy v rukách neznámych pilotov. "Je to čosi podobné ako keď letíme lietadlom. Naše životy sú plne v rukách neznámych pilotov, ktorých životopis neskúmame, ale dôverujeme, že nás ich schopnosti bezpečne premiestnia," uzavrela.

&fbclid=IwAR39A6GdM0JG4GPdbwaTzV20ngPGNoLhXZKce-HSpWjTC5wejZ9oCuBLNHE

Jana Bittó Cigániková dala zaočkovať svojho syna. Takú reklamu na Pfizer neurobil ešte nikto (VIDEO)
Vakcinácia proti koronavírusu sa stala fetišom aj na Slovensku. Tí, ktorí sa nedajú zaočkovať sú zlí, proti ktorým sa treba postaviť. Tak, ako to robí aj poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková. Dokonca nahrala video, v ktorom sa pochválila, že už... Čítať ďalej
05 | 07 | 2021