Čitatelia kvôli Bukovskému riadne naložili Draxlerovi: "Tie sr.čky, čo si popísal, si nevieš obhájiť ty prasa u koryta!"
07 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalý minister školstva a smerák Juraj Draxler to príliš nedomyslel. Na svojej facebookovej stránke sa pustil do vyjadrení známeho lekára Igora Bukovského. A to hneď dvakrát. Reakcie rozhorčených čitateľov na seba nenechali dlho čakať: "Politici stratili poslednú kvapku pokory pred prírodou a neboja sa vo veľkom hrať na bohov..." znela jedna z reakcií.



Pustil sa do Bukovského

Exminister sa začal momentálne hrať na špecialistu na zdravotníctvo a lekársku vedu. Bukovskému vyčítal, že vo svojom videu zavádza tehotné ženy a uvádza nepravdivé údaje zo štatistík.


„Zo 127 žien v prvom trimestri, ktoré boli očkované, 104 žien prišlo o svoje budúce dieťa. To je 82 %,“ tvrdí lekár, no politik oponuje, že "Bukovský nie je schopný kompetentne si prečítať, inak pomerne jednoduchý, text so zopár tabuľkami. Ak ten text vôbec čítal," podal si lekára Draxler.


Dostal riadnu spätnú väzbu

Paradoxne, medzi čitateľmi Drexlerových stránok sa objavilo množstvo zástancov Bukovského a tí exministrovi riadne naložili. "Pán Draxler veľmi som sa vo vás sklamala, myslela som, že ste rozumný politik, ale podľa tohto článku ste tak isto zapredanec," píše Hana.


"Toto je bezprecedentný tlak a vydieranie na očkovanie," kritizuje kroky vlády Andrej Danko
Súčasná vláda sa opäť raz vzdialila od svojich občanov a pripísala si mínus, ktoré pritiahne ešte viac ľudí na prípadné referendum o predčasných voľbách. Dôvodom je uzavretie niektorých hraničných prechodov a doslova šikanovanie ľudí kvôli... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik



"Doteraz tehotným ženám a ani kojacim matkám nebolo možné podávať žiadne lieky, vrátane antibiotík alebo sedatív, či lieky na tíšenie bolestí ako aj antiemetiká ....a teraz čo ??!!! majú sa dať očkovať ??!! nie je to protirečivé náhodou ?!! Bože dobrý ,veď už majte rozumu .... " píše Ilona.


"Jurajko, tak takýto nezmysel som ešte nepočul, to naozaj myslíš vážne? Tehotným ženám vakcína vo fáze klinického testovania??" znel ďalší príspevok.


Na margo množstva vyjadrení k jeho včerajšiemu statusu dnes Draxler usúdil, že musí reagovať. To však radšej nemal robiť, lebo lavína nesúhlasu sa len znásobila.


Taraba: Privítajme prvú vládu apartheidu v dejinách Slovenska!
Bezcitnosť a šialenstvo. Inak sa zrejme nedá nazvať to, čo spravila vláda kvôli zvýšeniu zaočkovanosti na niektorých „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch. Ľudia na Záhorí sú z toho absolútne zúfalí, čo v statuse potvrdil aj poslanec Tomáš... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik





"Včera som tu opísal, aké nezmysly po internete šíri výživový poradca a miniguru Igor Bukovský. Tak to poviem ešte raz a po lopate: každý, kto len tak začne šíriť, že takmer každá žena zaočkovaná proti covidu v prvom trimestri potratí, je okrem toho, že je hlupák, aj netvor," myslí si Draxler.






"Milý "pán doktor" by si zaslúžil pár výchovných a tí, čo jeho hlúposti šírite, tiež," zaútočil už otvorene exminister.


Jedného takéhoto multifunkčného už máme


"Človeka nazvať za svoj názor, že je netvor to povie bezcharakterný človek pre mňa úplná spodina spoločnosti," napísal Richard. "Aj Vy ste už aj lekár? Takéhoto multifunkčného, minimálne jedného, tu už máme," reagovala Zuzana.


Ústavný súd v stredu rozhoduje o ústavnosti referenda o predčasných voľbách
Plénum Ústavného súdu (ÚS) SR sa na stredajšom neverejnom zasadnutí bude zaoberať otázkou ústavnosti predmetu navrhovaného referenda o skrátení volebného obdobia Národnej rady (NR) SR. TASR to potvrdila hovorkyňa ÚS Martina... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | tasr




A vyskytli sa aj ostrejšie reakcie. "Mor ho ! Už stačilo, oni jasne chcú genocídu ľudí a žien a detí a drzo a bezočivo a vedia čo sú to tie vakcíny a k čomu skutočne sú tie prasce u koryta!" rozohnil sa Miro. "Chlape na tvojom mieste by som verejne nevystupoval. Ani tú trošku sr.čky čo si napísal si nevieš obhájiť. Desí ma že takto podpriemerní ľudia sa dostávajú do dôležitých funkcií," naložil politikovi Tomáš.


"A zhadzujete sa ďalej, to Vám niekto stúpil na kábel? Však dajte reč s pánom Bukovským, všetci si to veľmi radi pozrieme!" usúdila Janka. No Sabina to uviedla naozaj výstižne: "Och draxler draxler...aj toho veľkého D na začiatku priezviska je škoda...dúfam že máte dcéru...niet nad vlastnú skúsenosť."


Statočná lekárka zo Stupavy odmieta očkovať deti. Nechce na nich robiť testy, napísala v ozname
Zjavne veľmi statočná, múdra a zodpovedná detská lekárka zo Stupavy ide príkladom. Na svojej webovej stránke oznámila, že nikdy nebude očkovať deti a dorast proti chorobe covid-19. Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Peter Sulek