Belousovová: "Táto vláda je banda arogantných, namyslených a zbabelých tupcov, pohár trpezlivosti pretiekol!"
07 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

"Zrušenie malých hraničných priechodov a následný postup polície proti občanom prejavujúcim nespokojnosť s takýmto postupom dostatočne charakterizuje túto vládu ako bandu arogantných, namyslených a zbabelých tupcov," konštatuje vo svojom príspevku na sociálnej sieti politička Anna Belousovová.


My sme iba podriadení a nie tí, čo sa im skladajú na platy

Podľa Belousovovej tejto bande udrela moc do hláv a občanov nepovažujú za svojich partnerov a de facto zamestnávateľov, ktorí sa im skladajú na ich platy. "Oni nás chápu ako svojich poddaných nie partnerov.

A poddaným sa prikazuje, s nimi sa nediskutuje. A ešte plieska bičom nad hlavou, respektíve po chrbtoch," myslí si politička.


Presne tak vyzerala podľa bývalej národniarky včera situácia na mnohých hraničných priechodoch, keď občania zistili, že sú zo dňa na deň, bez upozornenia zavreté, zrušené. "Proste niekto v Bratislave od zeleného stola si zobral mapu a prečiarkol - zrušil niektoré priechody," hovorí.


Ostatní otvárajú, my zatvárame

Podľa Belousovovej sa jednoducho rozhodli, že Slovensko hermeticky uzavrú. A keďže nie je dosť policajtov na stráženie, treba jednoducho niektoré priechody zahradiť. "Bez ohľadu na to, že okolité štáty robia opak. Bez ohľadu na to, čo to urobí so životmi ľudí, ktorí sa napríklad nebudú mať ako dostať do práce na druhej strane hraníc. Naozaj počin hodný idiotov!"


Taraba: Privítajme prvú vládu apartheidu v dejinách Slovenska!
Bezcitnosť a šialenstvo. Inak sa zrejme nedá nazvať to, čo spravila vláda kvôli zvýšeniu zaočkovanosti na niektorých „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch. Ľudia na Záhorí sú z toho absolútne zúfalí, čo v statuse potvrdil aj poslanec Tomáš... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik







Belousovová píše, že už  rok to robia stále rovnako. Vraj je to ich spôsob vládnutia a na viac nemajú.

"Preto ani neprekvapilo, že keď ľudia začali odstraňovať zatarasené hranice, poslali na nich policajtov aj ťažkoodencov. Na neozbrojených obyčajných ľudí!!!" je zhrozená politička.


Prejav zbabelosti a arogancie moci

Svojho času vraj generál Lučanský charakterizoval súčasného policajného prezidenta ako zbabelca.

Podľa Belousovovej nebol ďaleko od pravdy. Pretože to včerajšie riešenie - poslať na nespokojných ľudí, ktorí sa boja straty živobytia, ozbrojených policajtov, je jednoducho prejav zbabelosti a arogancie moci zároveň.


"To vám tí ľudia nestáli ani za to, aby ste zdvihli svoje zadky z teplých flekov v Bratislave a išli sa s nimi rozprávať?!" pýta sa národniarka.


Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik






Pohár trpezlivosti pretiekol!


"Včerajší deň bol však prelomový," upozorňuje "a nie som si istá, či si to je vôbec táto vláda schopná uvedomiť. Ich chyba ak nie ...Pohár trpezlivosti pretiekol!"


Ľudia podľa nej prestali rešpektovať hlúpe rozhodnutia hlupákov a spontánne začali odstraňovať zatarasené hranice. "A ešte niečo: na mnohých policajtoch bolo vidno, ako im je proti srsti plnenie príkazov, keď majú ísť proti vlastným. Byť na mieste momentálnych a dočasných držiteľov moci, brala by som včerajšok ako veľmi jasný signál a varovanie, že ich časy ľubovoľných zvrátených pokusov na tomto národe sa skončili," varuje.


Podľa Belousovovej je už prakticky jedno, či s referendom, či bez, no smerujete ku koncu. "Ak národ pocíti, že príkazy hlupákov netreba rešpektovať, ak ste ho dotlačili k prvým prejavom občianskej neposlušnosti, pocíti aj chuť slobody a ťažko ho niekto zastaví ...." uzatvára Anna Belousovová.


"Toto je bezprecedentný tlak a vydieranie na očkovanie," kritizuje kroky vlády Andrej Danko
Súčasná vláda sa opäť raz vzdialila od svojich občanov a pripísala si mínus, ktoré pritiahne ešte viac ľudí na prípadné referendum o predčasných voľbách. Dôvodom je uzavretie niektorých hraničných prechodov a doslova šikanovanie ľudí kvôli... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik