Úchylky patria na dúhový PRIDE a chcem, aby ich deti videli, napísala americká novinárka
06 | 07 | 2021 I Peter Sulek
Americká novinárka je presvedčená, že deti by mali chodiť na dúhové PRIDE pochody. Mali by mať možnosť vidieť všetko, čo sa tam deje. Vrátane najrôznejších úchyliek. Všimol si denník Postoj.

„Súhlasím s tým, že PRIDE by mal byť ústretovým miestom pre deti a tínedžerov. Prikazovanie toho, ako by sa tam mali ľudia správať, nebude mladých ľudí chrániť ani ich rozvíjať,“ napísala.
Deti patria na pochod s úchylkami

Lauren Rowellová napísala pre denník The Washington Post komentár. Vyjadruje v ňom presvedčenie, že deti by mali mať možnosť vidieť všetko, čo sa na festivale PRIDE deje. Vrátane zvrátených úchyliek.

V článku opísala, ako so svojou rodinou raz navštívila dúhový pochod vo Philadelphii. Jej dieťa sa jej vtedy malo opýtať, prečo „muž s odhalenou hruďou oblečený v čiernych podväzkoch a v koženej spodnej bielizni zastavil, aby ho jeho partner hravo poudieral bičom“.

Jej reakcia bola zarážajúca. Namiesto toho, aby svojmu dieťaťu zabránila pozerať sa na takéto zvrátenosti, Rowellová využila túto príležitosť, aby svojmu dieťaťu vysvetlila, že tí ľudia oslavovali to, kým sú.

Lynčovanie Orbána naznačuje, že základnou hodnotou EÚ je viac LGBT agendy do škôl
05 | 07 | 2021 | Peter Sulek

Na ceste k pedofílii

Dúhový pochod by mal byť podľa nej slobodným miestom a neexistuje žiaden dôvod, prečo by mali byť prizerajúce sa deti chránené pred úchylnými sexuálnymi výjavmi. „Súhlasím s tým, že PRIDE by mal byť ústretovým miestom pre deti a tínedžerov, ale prikazovanie toho, ako by sa tam mali ľudia správať, nebude mladých ľudí chrániť ani ich rozvíjať,“ napísala.

Podľa nej by sa deti mali stať svedkami všetkého, čo sa počas festivalu PRIDE stane. Vraj ich to naučí, že „alternatívne spôsoby prežívania sexuality a správania sa sú tiež platné“.

Komentár si zo strany normálnych ľudí okamžite vyslúžil negatívne ohlasy. „Je toto otvorené priznanie sa k pedofílii? Pýtam sa to úplne vážne. Ak propagujete predčasné sexuálne dospievanie detí, vy a The Washington Post by mali mať vážny problém,“ napísal napríklad na sociálnej sieti Twitter konzervatívec Barrington Martin II.

LGBT teror. Študentku za názor, že transsexuál nie je žena, možno vylúčia zo štúdia
Študentku Lisu Keoghovú, matku dvoch detí, ktorá študuje právo v predposlednom ročníku na University Abertay, vyšetruje vedenie školy kvôli otvoreným vyjadreniam. Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Peter Sulek