MUDr. Šuch: Zrušte obmedzenia a k vírusu pristupujte ako ku chrípke. A začnite od zajtra!
06 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová
MUDr. Slavomír Šuch je lekár internej JIS a urgentného príjmu v nemocniciach Čadca a Trstená a na oddelení urgentného príjmu v Martine.

"Názory odborníkov z praxe sa rôznia a niektorí lekári vyjadrujú svoje postoje," píše Martina Valachová na stránke Online magazínu 40plus.sk. Valachová upozornila na príspevok Dr. Šucha na sociálnej sieti a zároveň si vyžiadala k názoru prezentovanému na Facebooku aj ďalšie zdôvodnenie toho, čo tvrdí.

"Už nie je júl 2020! Haló!" Začína sa výzva MUDr. Šucha

"Zrušte všetky obmedzenia a ku covidu pristupujte ako ku chrípke s možnosťou dobrovoľnej vakcinácie. Prestaňte počítať nakazených, chorých, hospitalizovaných atď. Prestaňte s registráciou na hraniciach a testovaním. Najlepšie od zajtra," píše na úvod príspevku MUDr. Šuch. A pridáva hashtag "stopcovidteroru".


ŠÚKL eviduje 6697 hlásených podozrení na nežiaduce účinky vakcín
V súvislosti s očkovaním proti novému koronavírusu Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) k strede (30. 6.) evidoval 6697 hlásených podozrení na nežiaduce účinky. Z celkového počtu hlásení je 564 závažných, čo predstavuje 8,4 percenta hlásení. Na... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | TASR



Sedem dôvodov MUDr. Šucha, kvôli ktorým je potrebné opatrenia zrušiť

"Máme monoklonálne protilátky na kauzálnu liečbu. Máme rastúce kvórum zaočkovaných. Každá ďalšia mutácia vírusu je menej toxická, napriek zvýšenej virulencii. Na Slovensku sa vírus v populácii prakticky nevyskytuje. Ľudia sa nebránia používaniu R - O - R v rizikových situáciách. Ivermectin a všetka podporná vitamínová liečba je voľne dostupná. Verejnosť je dostatočne, možno až príliš informovaná o všetkých aspektoch Covid-19 a vie sa podľa toho správať." Vysvetľuje Dr. Šuch a pridáva výzvu, ktorú adresuje pandemickej komisii. "Ukončite svoju činnosť a štát nech prejde do tichého monitoringu šírenia vírusu!"



Prekročili pomyslenú čiaru, cez ktorú sa už nedá preniesť bez prejavenia odporu

Zrušenie bezplatných testov a zavedenie povinných testov za peniaze nesie podľa Dr. Šucha rukopis človeka, ktorému trčí v pozadí slama z tenisiek. Zdôvodnenie Dr. Šucha k návrhom, ktoré zverejnil na sociálnej sieti vyžiadala Valachová pre online Magazín 40plus.sk a môžete si ho prečítať tu.


Napriek kolektívnej imunite sa Izrael pripravuje na novú vlnu koronavírusu ((Josh Groeneveld)
Komentár Josha Groenevelda (Business Insider) Čítať ďalej
05 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová