Manželov dobodala takmer 60-timi ranami, za to si posedí ich príbuzná za mrežami 23 rokov
06 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Brutálna vražda manželov v obci Okoč z marca roku 2017 už má prvý, hoci nie definitívny výsledok. Z ohavnej vraždy Frederiky (†61) a Vojtecha (†64) bola zatiaľ neprávoplatne odsúdená na 23 rokov ich príbuzná, 42-ročná Alžbeta.


Nepochopiteľný a brutálny čin sa stal 10. marca 2017 v obci Okoč v okrese Dunajská Streda. Manželov Frederiku (†61) a Vojtecha (†64) podľa Okresného súdu v Trnave zavraždila Alžbeta B. (42), nevlastná sestra zaťa nebohých. Dôvodom mali byť peniaze. Žena si za brutálny čin posedí za mrežami 23 rokov, informuje portál tvniny.sk.
Trest 23 rokov sa dvojnásobnej vrahyni zdal privysoký, a tak sa dovolala

Alžbeta mala vedieť, že nebohí manželia predali dedičstvo za 13-tisíc eur. Dozvedela sa to asi dva týždne pred tým, ako ich ohavne dobodala v ich vlastnom dome. Do neho prišla s jediným cieľom, získať ich. Nevedela však, že manželia si z nich nechali doma iba 700 eur a ostatné vložili do banky. A práve táto suma, ktorú mali doma zmizla. Možno práve jej výška spustila Alžbetine besnenie, pretože mala finančné problémy a súrne potrebovala peniaze. Jej dlžoba sa aj úrokmi mala vyšplhať až na 11-tisíc eur, a práve tie si chcela od manželov požičať, pretože mala posledný deň na jej vyplatenie. Policajti pri obhliadke tela nebohých našli až takmer 60 bodných a bodnorezných rán. Manželov videla cez okno v obývačke ležať v kaluži krvi poštárka, ktorá im priniesla dôchodok. Vražedná zbraň sa ale dodnes nenašla.

Brutálna vražda: Iba 15-ročný chlapec dobodal svoju tehotnú 13-ročnú kamarátku
Neuveriteľný čin sa mal udiať iba preto, že tínedžer sa bál reakcie rodičov keď im oznámi, že jeho o dva roky mladšia kamarátka je tehotná. Svoj brutálny čin si navyše naplánoval. Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Alžbeta kriminalistom najskôr klamala, že v dome zavraždených dôchodcov nebola, po roku však začala tvrdiť opak. Keď ich vraj zbadala mŕtvych, odišla roztrasená z domu a nebola schopná o tom nikomu povedať. Na jej topánkach sa dokonca našla aj krv nebohých. Sudca ju uznal vinnú zo zločinu porušovania domovej slobody a odsúdil ju aj za to, že v dome bola a rok o tom mlčala. Za to dostala štyri roky. Sudca jej napokon naparil aj za brutálnu vraždu súhrnný trest vo výške 23 rokov, ktoré strávi vo väzení s maximálnym stupňom stráženia. Rozsudok ale zatiaľ nie je právoplatný, pretože Alžbeta sa odvolala a prípad sa teda opäť vracia na Krajský súd.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/17/hroza-syn-mal-zabit-svoju-matku-%e2%80%a068-policajtom-otvoril-dvere-s-este-krvavymi-rukami/