Smer žne medzi občanmi obrovské úspechy. Bez námahy. Stačilo pustiť hlupákov k moci
05 | 07 | 2021 I Petra Demková

Strane Smer sa podarilo fantasticky uchopiť ďalšiu príležitosť – cyrilo-metodské slávnosti. Atmosféra v spoločnosti je dnes taká, že občania sú zúfalí zo situácie v krajine, ktorá je po roku vládnutia koalíciou ako spustošená po tornáde. Z toho dnes Smer ťaží. 



Dnes nám nevládnu nové tváre

Paradoxné je, že dnes nám nevládnu nové strany a pri moci nie sú ľudia, ktorých sme nepoznali. Na to sa dnes vyhovoriť nedá. Pri moci dnes nie sú novovzniknuté subjekty a nové tváre, ktoré nás v kampani jednorazovo podviedli. O to horšie pre nich.

Belousovová k ochranke pre Matoviča: Z histórie vieme, kto potreboval ochranu. Tyrani!
„Čoho sa tak boji Matovič? Prejavov lásky a vďaky tých ľudí, ktorým on a jeho spolupáchatelia urobili za rok svojho bačovania zo života peklo? A čo budú robiť po skončení vlády? Chodiť kanálmi, alebo už majú pripravené "záchranné člny" v podobe... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Petra Demková


Strany, ktoré dnes vládnu, roky z opozičných lavíc parlamentu hovorili, ako by to oni vedeli robiť lepšie. Len ak by dostali príležitosť. Dnes nám vládnu politici, ktorí roky z opozičných lavíc a námestí vykrikovali o slušnosti, transparentnosti a novej kultúre. Výsledky už, žiaľ, poznáme.
Strana SMER-SD využíva situáciu

Smeráci na Branči
Predstavitelia Smeru na cyrilo-metodských slávnostiach. Zdroj: FB R. Fica


A tak strana Smer dnes pravidelne organizuje protesty na námestiach a stretnutia s občanmi pri kultúrnych príležitostiach. A ľudia chodia. Jediné, čo dnes Fico či Blaha alebo Blanár musia robiť, je priniesť si tácky a sieťky a chytať pečené holuby. Marketing bez námahy. Tí, ktorí dnes vládnu, to „odmakajú“ za nich.
Ľ. Blaha nemohol chýbať

Smeráci sa  svojím cyrilo-metodským úspechom pochválili na Facebooku. „Elektrizujúca atmosféra. Výborný príhovor Roberta Fica a ďalších. Prekrásny program. Osobitne Duško Jarjabek famózne spieval. A predovšetkým skvelí ľudia. Takmer dve tisícky našich priaznivcov - ďakujeme, priatelia, bol to nádherný zážitok. Urobil som si s vami nespočetné množstvo fotiek, podali sme si ruky, objali sa - veľa to pre mňa znamená. .My sa nemusíme báť chodiť medzi ľudí bez ochranky. My nie,“ napísal Blaha.

Lenč: Matovič je nekompetentný, zákerný a emočne nestabilný populista. Sú ľudia, ktorí veria, že je iný
"Napriek opakovaným dôkazom toho, že Igor Matovič je nekompetentný, zákerný a emočne nestabilný populista, sú stále ľudia, ktorí veria, že je iný a lepší ako Fico." Citát Jozef Lenč Jozef Lenč patrí medzi najznámejších politológov a... Čítať ďalej
05 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Prišili aj J. Blanár a samozrejme R. Fico

Pochválil sa aj Juraj Blanár. Robert Fico tiež pridal svoj pohľad a priehrštie fotiek s občanmi. Napísal: "Predstavitelia strany Smer - SD sú pravidelne medzi občanmi a opäť môžem s potešením konštatovať, že naša účasť na národnej púti v Brači pri príležitosti blížiaceho sa sviatku sv. Cyrila a Metoda sa stretla s vrúcnym prijatím ľudí a nespočetnými prejavmi podpory. Pred ôsmimi rokmi boli na hrade Devín pompézne oslavy 1150 rokov od príchodu sv. Cyrila a Metoda na Veľkú Moravu. Aj keď tento rok nejde o okrúhle výročie, účasť verejnosti na národnej púti v Brači ďaleko presiahla očakávania.“
Otázka, "čo by bolo, keby" nám vládla opozícia, je zodpovedaná

Posledný rok bol najťažším rokom v histórii Slovenska. Veľa ľudí utrpelo životné sklamanie. K moci sa dostali tí, ku ktorým roky upierali zraky plné nádeje. Dúfali, že by sa to raz mohlo podariť, že konečne dostanú tí dobrí a slušní príležitosť dať to tu do poriadku. A oni dostali.

A je to tak dobre. Pretože ako sa hovorí, tisíckrát počuť sa nikdy nevyrovná tomu „raz zažiť“. Tá otázka, „čo by bolo – keby“, je dnes už zodpovedaná. A výsledkom sú stúpajúce percentá tých, ktorých národ už raz znenávidel.

K. Csáky: Spôsob, akým sa na Slovensku riešia určité veci, je pre bežného človeka nechutný a ponižujúci
05 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová