Prichytená s novým priateľom: Žeby sa na Fabušovú konečne usmialo šťastie? (FOTO)
05 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Len nedávno sa prevalilo, že je v čerstvom vzťahu. Niekdajšia misska Miroslava Fabušová, na ktorú sa médiá sústredia od autonehody s šéfom parlamentu Borisom Kollárom, bola prichytená s novým priateľom fotografom Plusky.

Fabušová nemala zrovna najľahšie obdobie. Po vážnej autonehode s Borisom Kollárom, ktorá si vyžadovala operácie a dlhú rehabilitáciu a pri ktorej si zlomila sedem rebier, ju navyše napadol na ulici neznámy páchateľ. Na snímkach poranenej tváre je vidieť, že útočník ju vôbec nešetril.



Okrem toho stihla polonahá v nočných hodinách premaľovať dopravnú značku pred svojím domom a navyše si odsedela hodiny v cele predbežného zadržania, keď ju polícia prichytila šoférovať pod vplyvom alkoholu. Vtedy jej z dychu namerali až 1,33 promile, čo sa s jej verziou "zostatkového alkoholu z predošlej noci" veľmi nezhoduje. „Veľmi ma mrzí, že situácia vznikla z alkoholu, ktorý bol zostatkový - dali sme si s kamoškou v sobotu vínko. Bol to koniec negatívnych situácii - od nedele sme plánovali detox a zdravý životný štýl," uviedla vtedy.

Teraz sa však zdá byť bývalá misska šťastná. Potvrdzujú to i snímky anonymného zdroja Plusky, na ktorých sa Fabušová v objatí svojho priateľa váľa na ležadle.



To je luxus! Sestra Mareka Hamšíka odhalila honosnú vilu svojho slávneho brata (FOTO)
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos