Mrazivé slová modelky na Facebooku tesne pred smrťou
05 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Svet modelingu je šokovaný. Krátko po očkovaní zomrela známa britská modelka.


Svet modelingu je šokovaný. Britská modelka Stephanie Dubois zomrela vo veku iba 39 rokov. Príčinou smrti bolo krvácanie do mozgu. Do akej miery mohlo byť spúšťačom očkovanie proti koronavírusu len niekoľko dní pred jej smrťou, sa stále objasňuje, informuje rakúsky portál exxpress.at.


Úspešná britská modelka Stephanie Dubois (39) zomrela krátko po podaní vakcíny. Po tom, čo Britka dostala prvú dávku vakcíny od spoločnosti AstraZeneca, sa na sociálnej sieti sťažovala na zimnicu, bolesti hlavy a dýchavičnosť.



Domnievali sa, že má COVID-19, no testy boli negatívne

Domnievali sa, že má COVID-19, no testy boli negatívne. Modelka o pár dní zomrela. Príčinou smrti bolo krvácanie do mozgu. Zisťuje sa, do akej miery sa pod úmrtie mohlo podpísať očkovanie proti koronavírusu.


Rakúsky portál eXXpress uverejnil jeden z jej posledných statusov na Facebooku. Tešila sa na víkend strávený na Cypre, no namiesto toho zápasila so zimnicou, boleli ju kĺby a mala problémy s dýchaním. Trápili ju silné bolesti hlavy a závraty. Bola presvedčená, že má COVID-19. Rodičia ju zobrali na test, no výsledok bol negatívny, uzatvára eXXpress.




Krčméry: "Negatívne vplyvy očkovania spoznáme najskôr o päť rokov"
Profesor Vladimír Krčméry dostal v rámci diskusie v spravodajskej televízii TA3 otázku, na ktorej, ako spomenul, sa s redaktorom nedohodli. Musel priznať, že o dlhodobých účinkoch vakcín proti Covid-19 vieme momentálne veľmi málo. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Diana Zaťková