"Bez PCR testov by si pandémiu nikto nevšimol," tvrdí odborník na infekčné choroby
05 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Podľa šéfa Rakúskej agentúry pre zdravie a bezpečnosť potravín, univerzitného profesora Dr. Franza Allerbergera by si pandémiu nikto nevšimol, keby neboli testy PCR, tvrdí v rozhovore pre The Epoch Times.


Dr. Franz Allerberger je odborníkom na infekčné choroby a šéfom Rakúskej agentúry pre zdravie a bezpečnosť potravín (AGES). Je to rakúsky pendant nemeckého Inštitútu Roberta Kocha (RKI).



Spochybnil vládne opatrenia

Vo videorozhovore v seriáli Ovalmedia Narrative tento medzinárodne uznávaný expert spochybňuje
mnohé vládne opatrenia týkajúce sa pandémie koronavírusu.


Facka mainstreamu - Izrael ako príklad veľkého úspechu očkovania zlyhal, počet infekcií stúpa
04 | 07 | 2021 | Ivan Brožík

Pri jednom z jeho vyhlásení však určite zbystríte pozornosť. Allerberger totiž povedal: "Keby neboli na svete PCR testy, podľa môjho názoru by si pandémiu nikto ani nevšimol."



Skeptický k používaniu rúšok

Odborník je skeptický aj k povinnému prekrytiu a ochrane úst a nosa. Účinok jednoduchých látkových či chirurgických rúšok okrem domovov pre seniorov a nemocníc nebol podľa neho medicínsky, ale politický.


Malo to zmierniť tlak prameniaci z verejných diskusií, aby mohla ďalej fungovať napríklad mestská hromadná doprava. Allerberger zdôraznil, že mnohé opatrenia mali mať hlavne politicko-spoločenský dopad.



Starší ľudia zostali izolovaní a zomierali v samote

Šéf AGES odsúdil, že základná lekárska starostlivosť sa obmedzila a stala sa závislou od PCR testov. Za neospravedlniteľné považuje to, že ľudia v domovoch pre seniorov, odkázaní na opateru, zostali izolovaní a zomierali v samote.


ThDr. Balák: "Imunitný systém je prijatými opatreniami oslabovaný. Podpísal by sa pod to len ignorant a cynik!"
ThDr. René Balák, PhD tvrdí, že najlepšou formou biomedicínskej obrany je podpora prirodzeného imunitného systému človeka. Opatrenia, ktoré navrhuje vláda, paradoxne imunitu človeka oslabujú. Balák hovorí, že pod opatrenia ktoré na Slovensku máme,... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Petra Demková

Už na začiatku koronovej politiky v Rakúsku Allerberger pútal pozornosť názormi, ktoré boli diametrálne odlišné od vyhlásení médií a politikov.



Koronavírus vraj nie je tak nákazlivý, ako sa predpokladá

Odborník na infekčné choroby napríklad vyhlasoval, že koronavírus nie je tak nákazlivý, ako sa predpokladá. Neskôr bol dlhší čas vo vyjadreniach už zdržanlivejší, ako konštatoval Report 24.


Skutočnosť, že Allerberger teraz hovorí tak otvorene, môže súvisieť s tým, že v auguste sa chystá do penzie. Post šéfa Rakúskej agentúry pre zdravie a bezpečnosť potravín by mal po ňom prebrať lekár Bernhard Benka, člen pracovného tímu ministra zdravotníctva Mücksteina. Kritická komunita dúfa, že aj on bude prinášať rovnako vyčerpávajúce informácie ako Allerberger, dodáva The Epoch Times.




Rozhovor so šéfom Rakúskej agentúry pre zdravie a bezpečnosť potravín (AGES) Univ. Prof. Dr. Franzom Allerbergerom (zdroj:  YouTube).

Rozpútajú globalisti po lete novú „vojnu“ medzi zaočkovanými a nezaočkovanými?
Po hromadnom testovaní prichádza aj u nás rad na hromadné vakcinovanie proti COVID-19. Doslova očkovacie šialenstvo, ktoré prepuklo v celej Európe má za následok rozdelenie ľudí na dve kategórie, pričom tí nezaočkovaní sa dostávajú na okraj... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik