Stopka: "Slovensko už nie je suverénny ani zvrchovaný štát!"
04 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

"Matovičova vláda je existenčná katastrofa slovenského občana. Toho považuje len za poskoka a prekážku na ceste k moci. Žiaľ, už nie sme suverénny ani zvrchovaný štát," hovorí pre portál extraplus.sk predseda politickej strany Práca slovenského národa (PSN) Roman Stopka.





Stopka sa pre portál vyjadril, že jeho strana už dlhodobo upozorňuje na demontáž štátnosti a ohrozovanie zvrchovanosti SR.

"V uplynulých dňoch naše obavy potvrdila prezidentka SR, ktorá odporúča Európskej únii upraviť svoje pravidlá tak, aby v zahraničnej politike nerozhodovala na základe zhody všetkých štátov, čím hlava štátu potvrdila konanie proti suverenite a zvrchovanosti Slovenskej republiky, ktorú by mala reprezentovať," upozorňuje politik.

Podľa Stopku vláde na osude či prosperite štátu a možnostiach občana SR nezáleží. "Ľahostajnosť, s akou menili svoje postoje po zostavení vlády oproti hodnotám prezentovaným vo volebnej kampani, dokazuje, že občana považujú len za poskoka a prekážku na ceste k moci," dodáva.

Mesík: "Vakcínami mRNA spustili vlády masový experiment na obyvateľstve"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Podľa návrhu budú mať sťažený a aj značne finančne náročnejší život. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Zahraniční mecenáši na prvom mieste

Podľa neho vláda skladá účty len svojim zahraničným mecenášom. "Strašením neinformovaných sa dá manipulovať s ľudským povedomím natoľko, až ho nasmerujú proti existencii vlastného štátu. Naši mocní radšej uprednostnia čokoľvek deštrukčné, len aby sa vyhli skutočným potrebám a záujmom štátotvorného občana. Žiaľ, už nie sme suverénny ani zvrchovaný štát," hovorí Stopka

Suverenita Slovenskej republiky a jej autorita voči zahraničiu sa stáva len formálnou záležitosťou, myslí si politik. Dodáva, že sa potláča zvrchovanosť SR na vlastnom území a možnosti i slobody občana sa po malých krôčikoch okliešťujú.

Našich politikov podľa Stopku zaujíma len vytváranie podmienok na zneschopnenie štátu, roztrieštenie a možnosť začlenenia do cudzích štruktúr. "Práve kvôli tomu im zahraničie dopomohlo k volebnému úspechu," uzatvára politik.

Debilina mesiaca je, že nezaočkovaní by sa mali spolupodieľať na financovaní testov, smeje sa Rafaj
Očkovať, očkovať a - očkovať... Aj toto je filozofia našej vlády v boji s koronavírusom nehľadiac na obete. Nie tie ľudské, ale mentálne, pretože stále viac ľudí má odpor a nedôveru k experimentálnym vakcínam, ktoré sú na boj s COVID-19... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik