Na oklamanie Covid testov stačí kečup, Coca-cola, alebo citrónová šťava. Informácie si žiaci posúvajú cez Tik-Tok
04 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

Žiaci vo Veľkej Británii, ktorým viac vyhovovalo online vyučovanie sa naučili oklamať testy na Covid. Videá, ktoré šírili cez sociálnu sieť TikTok boli odhalené. Mali viac ako 6,5 milióna zhliadnutí. Experimentovali s kečupom, Coca-colou, aj citrónovou šťavou.


Mládež mala zábavu. Vďaka pomarančovému džúsu sa mohli škole vyhnúť aj na dva týždne. Rovnako ale dopadli aj ich rodiny, ktorí dvojtýždňovú karanténu už ako zábavu nebrali.

Laššáková: Nacistických zločincov neochránilo vyhováranie sa na to, že sa „riadili platnými zákonmi”
„Nacistických zločincov pred popravou neochránilo vyhováranie sa na to, že sa „riadili platnými zákonmi”. Vyhováranie sa na „vyhlášku“, ktorú prijíma nejaký úrad, bude v budúcnosti zaujímavé,“ pripomína a varuje právnička Judita Laššáková.... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Petra Demková

Colu testoval aj rakúsky poslanec

"Klamanie testov pomocou kyslého nápoja nie je až taká novinka. V decembri 2020 sa internetom začalo šíriť aj video rakúskeho poslanca. Na koronavírus testoval colu a ďalšie látky. Chcel dokázať, že testy nie sú spoľahlivé," píše portál Startitup.

Docent biomedicínskych technológii má na výsledok iný názor. „Ak ignorujete pokyny výrobcu alebo použijete test na úplne iné účely, nemal by vás hlúpy výsledok prekvapiť,“ píše portál Startitup.
Klamanie pomarančovým džúsom sa pre školákov zrejme skončilo

Podľa portálu Startitup, Tajomník Národnej vzdelávacej únie odporúča, aby boli žiaci testovaní priamo v škole. Vyhnú sa tak vlastnému testovaniu.

Na Slovensku sa zatiaľ žiaci sami netestovali.

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik