Doživotné následky! Americká televízia odvysielala reláciu s ľuďmi, ktorí sa stali obeťami testovania vakcín proti Covidu
04 | 07 | 2021 I Petra Demková

Americká televízia Fox news odvysielala reláciu – diskusiu pri okrúhlom stole. Účastníkmi boli rodičia detí a dospelí, ktorí utrpeli vážne zdravotné následky po podaní vakcíny Pfizer v prvej fáze testovania. Účastníci experimentu majú, podľa všetkého doživotné následky ako paralýzu a neurologické poškodenia.  



Relácia s účastníkmi experimentu

Všetci z prítomných na nakrúcaní relácie sa zúčastnili na prvotných testoch vakcín v januári 2021 ako dobrovoľníci. Na stretnutí bol prítomný aj jeden zo senátorov USA.

Relácia, ktorá mala formu tlačovej konferencie, bola plná sĺz, plaču a zúfalstva rodičov. Spoločným menovateľom u všetkých zúčastnených bola dovtedajšia plná dôvera vo farmaceutický priemysel i v bezpečnosť očkovania. S tým sa zdôverili obe zo žien. Koniec koncov, to je to, čo ich primälo poskytnúť seba či svoje vlastné deti, na účely testovania vakcín. Bola to viera v dobrý výsledok a presvedčenie o prevažujúcich benefitoch vakcín.

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

39 ročná žena má vážne poškodené zdravie

Prvá prehovorila 39 ročná žena, ktorá na začiatku vysvetlila, že do vakcinácie bola zdravá a aktívna. Milovala svoju prácu v ambulancii pediatra. Nebrala žiadne lieky a nikdy neprekonala Covid. „Môj život sa drasticky zmenil v januári,“ pohnute povedala. „Okamžite po vpichu vakcíny, som pocítila zvláštne šteklenie v ramene, okamžite som začala mať búšenie srdca a pocit, že odpadnem. Môj tlak sa okamžite zvýšil na nebezpečné hodnoty.“ V najbližších dňoch mala žena klasické príznaky po očkovaní. Cítila sa malátna, unavená a bolela ju hlava. Na tretí deň sa však problémy zhoršili, zaťala pociťovať bodavú bolesť na hrudi a tŕpnutie rúk. Bez prestávky sa cítila, ako by bola pod elektrickým prúdom. Od podania vakcíny sa jej trasú ruky tak, že už nedokáže ani vykonávať svoju prácu.

Matka 6 ročnej dcéry má od podania vakcíny „zahmlený mozog“, chvíľami nedokáže vnímať, čo jej ľudia hovoria. Celkovo svoje príznaky opísala ako symptómy sklerózy multiplex alebo parkinsona. V noci máva pravidelné záchvaty. Rovnako má od očkovania vážny problém so zrážaním krvi a silnou menštruáciou. Zašlo to tak ďaleko, že si už radšej napísala závet pretože každý večer očakáva, že sa nezobudí.
Účastníčka experimentu žiada inštitúcie o pomoc

Následne hovorí účastníčka experimentu o tom, ako o svojich problémoch informovala štátne inštitúcie, spoločnosť Pfizer, aj dve univerzity zamerané na výskum. Žena hovorí, že za posledných 5 mesiacov absolvovala opakovane všetky vyšetrenia, ktoré existujú. Bez výsledku. Lekári nemajú odpovede, ani riešenia. Jediné o čo obeť očkovania žiada je, aby sa preskúmali problémy, ktoré po očkovaní účastníci majú a aby sa niekto pokúsil nájsť pre nich liek.
Matka – vedkyňa, ktorá dôverovala výdobytkom medicíny

Následne si berie slovo žena z Ohia, vedľa ktorej sedí dievča na vozíčku s hadičkou v nose. Matka Stephanie sa púšťa do rozprávania o tom, ako sa 20. januára zmenil život celej rodiny. V tento deň dostala jej 12 ročná dcéra Maddie vakcínu. Bola účastníčkou jednej z prvotných štádií testovania vakcíny na deťoch.

Šokujúce VIDEO o očkovaní, ktoré možno mnohým otvorí oči. "TOTO by ste si mali určite pozrieť!" varuje MUDr. Lipták
Očkovacie šialenstvo ide na Slovensku doslova aj cez mŕtvoly. „Kompetentní“ rozdelili ľudí na dve skupiny nehľadiac na to, čo im ponúkajú. Jedni slepo počúvli, druhí, ktorí čítajú, počúvajú skutočných odborníkov a trochu pri tom rozmýšľajú, od toho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Matka s plačom hovorí, aké boli všetky jej tri deti nadšené z účasti na experimente. Stephanie vysvetľuje, že ona aj jej manžel sú vzdelanými vedcami, ktorí vždy dôverovali vede a vakcínam. Dcéra Maddie bola pred podaním vakcíny absolútne zdravým dievčaťom plným energie, vo výborných prospechom.
12-ročné dievča má poškodený mozog

Maddie okamžite po podaní vakcíny pocítila veľkú bolesť v ramene a do 24 hodín začala mať obrovské bolesti hlavy a brucha. Nedokázala chodiť vzpriamene a pociťovala extrémnu bolesť v prstoch na rukách aj nohách. Rodičia dievčatko okamžite zobrali na pohotovosť, kde prvýkrát a naposledy zapísali do jej dokumentácie, že ide o vedľajšie účinky po podaní vakcíny.

V najbližších 2 mesiacoch začala byť bolesť svalov a brucha dievčaťa neznesiteľná. Pridali sa ďalšie problémy, ktoré sú trvalé - gastro-paralýza, ktorá má za následok kŕmenie hadičkou, závrate, zvracanie, zvýšený krvný tlak a tep srdca, strata pamäte, porucha reči, neustála bolesť hlavy a strácanie vedomia. Maddie stratila cit od pása dole. Má problémy so zrakom a nedokáže udržať moč.
Následky po očkovaní? Nikto to nechce uznať.

Najhoršie je, že lekári odmietajú zaznamenať, že zdravotné problémy, ktorými dievča trpí, sú následkom očkovania. Jeden lekár dokonca tvrdil, že sú len dôsledkom jej úzkosti, ďalší ju odporúčali na psychiatriu s tým, že ide o mentálne problémy dievčaťa. Maddie bola za 5 mesiacov od podania vakcíny 9 krát na pohotovosti a trikrát skončila hospitalizovaná, v celkovej dĺžke dvoch mesiacov.

„Pýtam sa, keď sa Maddie stala súčasťou testovania vakcíny Pfizer – prečo teraz odmietajú skúmať vedľajšie účinky? Veď o to v konečnom dôsledku išlo, nie?“ kladie otázky Stephanie. Matka chce len jediné – aby sa jej dcéra mohla vrátiť k normálnemu životu a aby sa niekto začal zaoberať skúmaním a liečením ťažkých poškodení, ktoré po vakcíne pacientom ostali.



Mesík: "Vakcínami mRNA spustili vlády masový experiment na obyvateľstve"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Podľa návrhu budú mať sťažený a aj značne finančne náročnejší život. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Diana Zaťková