Blaha je vo forme: Väčšieho lúzra ako je Igor Matovič v celej slnečnej sústave niet (VIDEO)
04 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ani víkend nezastaví Ľuboša Blahu pred „obľúbenou“ kritikou koalície. Tentoraz sa však v statuse aj priloženom videu zameral viac na premiéra Hegera a najmä na svojho „obľúbenca“ Igora Matoviča.


Očkovanie proti koronavírusu je aj na Slovensku témou č.1, pretože politici sa pri nej rozhodli rozdeľovať ľudí. Tí, ktorí sú zaočkovaní majú mnohé výhody, tí druhí, naopak. V statuse to kritizuje aj podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha, lebo jeho strana podporuje dobrovoľnosť v očkovaní. Kritike sa však nevyhol ani premiér Heger s „podpremiérom“ Matovičom a tiež koalícia ako celok.
Matoviča 90% národa tak nenávidí, že bez ochranky nemôže vyjsť na ulicu

„Všetko je hore nohami, 60% Slovákov idú vyhlásiť za „podľudí“, zavádzajú očkovací apartheid. Podčlovek nebude môcť chodiť do reštaurácií, bude väznený v karanténe, ekonomicky ho zruinujú,“ konštatuje v úvode statusu Blaha a dodáva, že ľudia sú vystrašení a nevedia, čo bude, preto SMER-SDS to napadne na Ústavnom súde. „Hrozí tu hororová diskriminácia a likvidácia ľudských práv,“ prízvukuje podpredseda Smeru-SDS. „A Heger? Ten si robí fotečky na Oravskom hrade a vytešuje sa, že bol pasovaný ako šľachtic. Hej, práve v tejto chvíli je ideálny čas na takéto detské hry,“ soptí Blaha na premiéra. „V koalícii sa nevedia zhodnúť kompletne na ničom, v polhodinových intervaloch mal tlačovku Kollár, Sulík, Matovič aj Kiskov pikolík Šeliga. Dokonca aj intelektuálna hviezda SaS Cigániková sa vyjadrila - vraj neočkovaní môžu za to, že nebude môcť ísť ku kaderníkovi. Armageddon!“ pokračuje vo svojej „blahovskej“ rétorike predseda Smeru-SDS.



„Proste hitparáda ľudskej hlúposti. Vyhlásili súťaž o to, kto surovejšie potrestá „podľudí“. Víťaz dostane kávovar a špeciálnu cenu Markíza De Sada - mučiace kliešte na zlých nezaočkovancov. Toto tu dnes na Slovensku zažívame. A Heger nič. Neexistuje. Však je len premiér, tak načo by k tomu niečo povedal?“ kopol si Blaha aj pre predsedu vlády. Podľa smeráka u nás v skutočnosti ďalej vládne Matovič a ďalej experimentuje so Slovenskom. A 90% národa ho tak nenávidí, že bez ochranky nemôže vyjsť na ulicu. „Pred rokom vrieskal po Robertovi Ficovi, že má ochranku. Vraj to je „bezbrehý papalášizmus“. A teraz si nechal svojim poskokom Mikulcom priklepnúť ochranku, lebo odrazu to bezbrehý papalášizmus nie je. Perfektné, búši Blaha do Matoviča.

„Pán Matovič, liečiť sa, liečiť sa, liečiť sa!“ odkazuje Blaha sokovi Matovičovi sťa by V. I. Lenin (VIDEO)
V našom parlamente sa včera opäť diali veci, ktoré patria inde, no nie do najvyššieho zákonodarného orgánu. Odvolávanie Igora Matoviča so sebou i tentokrát prinieslo množstvo útokov a invektív. Zapojil sa do nich aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha,... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Heger je milý, ale nemá žiadnu charizmu, no Matovič to je najväčší lúzer

„Milý bezbrehý papaláš Matovič, len pripomínam, že Robert Fico chodí medzi ľudí bez ochranky, fotia sa s ním a držia mu palce - videli sme to napríklad na pochode odborárov. Vy keby ste vytiahli päty z tej vašej milionárskej haciendy bez bodyguardov, tak vás ľudia vyženú čapicami. Hrdina!“ píše v samom závere statusu Ľuboš Blaha, ktorý však k nemu priložil aj zostrih videa z jeho krátkeho vystúpenia v parlamente. „Kto by preboha volil Hegera? Ten chalan je milý, je to náš Edo, ale on nemá žiadnu charizmu. On je ako ten nafukovací Edo, teda že ho nafúkneš a môžeš si s ním robiť čo len chceš, ale on nespraví nič sám. No a čo sa týka pána Matoviča, väčšieho lúzra v celej slnečnej sústave niet. On, keby tu bola olympiáda lúzrov, no by ešte aj v nej skončil ako najväčší lúzer, ako posledný,“ hovorí v rozprave pred poslancami Blaha a dodáva: „Ten človek je katastrofa, národnou tragédiou. A myslím si, že keď raz skončí v politike a zoberú mu ochranku, ten človek sa nebude môcť pozrieť von oknom zo svojej trnavskej vily, lebo to neprežije,“ konštatuje na záver zostrihu videa Ľuboš Blaha.

Blaha „postavil“ Matovičovu krvavú jedenástku. „Dosť bolo Matoviča! Odíď, zlo!“ volá smerák
Opozícia sa dnes v parlamente chystá odvolávať ministra financií a šéfa OĽaNO Igora Matoviča. No a podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si na to už vysúkal rukávy a nachystané má nielen ruky, ale aj argumenty, ktoré zverejnil v statuse na sociálnej... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik