Záhadné úmrtia pilotov: Je za tým očkovanie?  (Ani Asvazadurian)
03 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Ani Asvazaduriana (The Epoch Times)


Trombóza mozgu, trombocytopénia, myokarditída a podobné závažné ochorenia patria medzi vedľajšie účinky experimentálnych vakcín proti koronavírusu. Jedna skupina však čelí dvojitému riziku: piloti.


Je známe, že piloti sú vystavení zvýšenému riziku vzniku krvných zrazenín v dôsledku častého a dlhého lietania. Ľudia, ktorí boli zaočkovaní proti COVIDu-19, čelia tiež zvýšenému riziku vzniku krvných zrazenín. Potenciálne ešte väčšie riziko tak hrozí najmä pilotom.



Za týždeň zomreli štyria piloti British Airways

Podľa autora komentára Ani Asvazaduriana minulý týždeň vo veľmi malom časovom rozpätí zomreli štyria piloti britskej leteckej spoločnosti British Airways. Na sociálnych sieťach sa vzápätí  rozšírila fáma, že len krátko predtým boli zaočkovaní proti koronavírusu.


Profesor Hrušovský: "Rodí sa tu nový totalitný režim a dôstojnosť človeka sa ocitá na dlažbe!"
"Ešte v predvolebnej kampani vo februári 2020, tesne pred koronakrízou, všetci politici dôvodili, v akej vážnej zdravotnej situácii je Slovensko," pripomína internista, hepatológ a gastroenterológ profesor Štefan Hrušovský pre portál extraplus.sk.... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Letecká spoločnosť na Twitteri potvrdila úmrtie pilotov, odmietla však podobné špekulácie: "Je smutné, že štyria naši piloti zomreli. Smútok zdieľame s ich rodinami a priateľmi. Ich úmrtia však vzájomne nijak nesúvisia. Tvrdenia na sociálnych sieťach nie sú pravdivé. Je veľmi nepravdepodobné, že boli predtým chorí."


Vyhlásenie leteckej spoločnosti ale fámy nezastavilo. Naopak, závratnou rýchlosťou sa šírili ďalej.


Asvazadurian pripája niekoľko tweetov: „Rozumiem, že piloti pravidelne absolvujú lekárske prehliadky, je však takáto miera úmrtnosti u pilotov normálna? Nie je to nič nezvyčajné?“


„Od istého veku sa piloti podrobujú lekárskej prehliadky každých 6 mesiacov. Nie je preto pravdepodobné, že by trpeli nejakých ochorením. Mimochodom, v poslednom čase zomrelo aj veľa indických pilotov!“



Úmrtia aj indických pilotov

Pokiaľ ide o indických pilotov, dodáva  Ani Asvazadurian,  len v máji ich zomrelo päť, ďalšie zdroje dokonca hovoria až o 17 prípadoch. Sú domnienky, že sa stali obeťou COVIDu-19. Práve v máji sa totiž v Indii odštartovalo očkovanie proti koronavírusu.


Neuveriteľné odhalenie v Portugalsku: Namiesto 17-tisíc mŕtvych na COVID-19 ich bolo len 152!
Ja doslova zarážajúce, že podvody s robia aj s počtom mŕtvych na koronavírus. Stalo sa tak v Portugalsku, a to naozaj v doslova neuveriteľnej miere. Zarazilo to aj nášho právnika Petra Weisa. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Štyri náhle úmrtia predtým zdravých pilotov v priebehu krátkeho času vyvolávajú množstvo otázok na sociálnych sieťach. Môže to súvisieť s očkovaním proti COVUDu?


Letecká spoločnosť British Airways nedávno informovala, že až 85 percent jej zamestnancov je už zaočkovaných.



Britská lieková agentúra neodhovárala pilotov po očkovaní od lietania

Britská lieková agentúra (MHRA) vyhlásila, že nie sú jej známe žiadne prípady úmrtia pilotov British Airways po podaní vakcíny proti COVIDu-19. Neviedli ani žiadne rozhovory s touto, alebo inými leteckými spoločnosťami, aby odhovárali pilotov od lietania po podaní vakcíny.


Faktom je, že piloti sú aj bez očkovania vystavení zvýšenému  riziku trombózy, čo z nich robí de facto rizikovú skupinu, pokiaľ ide o podanie vakcíny proti COVIDu-19, uzatvára svoj komentár Ani Asvazadurian v The Epoch Times.


Kam až siaha „chobotnica“ Billa Gatesa?   (Stephan Witte)
Komentár Stephana Wittea (The Epoch Times) Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová