Svedectvo rakúskej detskej lekárky o závažných vedľajších účinkoch po očkovaní detí proti COVIDu (The Epoch Times)
03 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár sm (The Epoch Times)


Kvôli čoraz častejším závažným zdravotným problémom po zaočkovaní detí proti koronavírusu sa rakúska detská lekárka obrátila na novinárov.


Detská školská lekárka z Dolného Rakúska sa obrátila na redakciu „eXXpress“, pretože čoraz viac detí sa jej sťažuje na zdravotné problémy po podaní vakcíny proti COVIDu.


V rozhovore pre noviny doslova povedala, že ešte nikdy nemala v čakárni toľko detí ako dnes. Len pár minút pred tým, ako zdvihla telefón a informovala novinárov, prišla k nej do ambulancie 15-ročná žiačka a sťažovala si na tlak v oblasti hrudníka. Dievča previezli do nemocnice.


Neuveriteľné odhalenie v Portugalsku: Namiesto 17-tisíc mŕtvych na COVID-19 ich bolo len 152!
Ja doslova zarážajúce, že podvody s robia aj s počtom mŕtvych na koronavírus. Stalo sa tak v Portugalsku, a to naozaj v doslova neuveriteľnej miere. Zarazilo to aj nášho právnika Petra Weisa. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zneužívanie detskej naivity?

Len niekoľko dní predtým školáčka dostala prvú dávku vakcíny proti koronavírusu. Dievča lekárke povedalo, že informácie o očkovaní boli v škole veľmi stručné. Ani slovo nepadlo o vedľajších účinkoch a už vôbec nie o možno zápale srdcového svalu – myokarditíde.


Za veľmi zlú považuje lekárska skutočnosť, že sa otvorene nediskutuje o očkovaní detí a kritickí lekári čelia enormnému tlaku.



WHO, ani  STIKO odporúčanie nedali

Podľa detskej lekárky nikto nemôže predvídať, ako bude imunitný systém detí reagovať na toto špecifické očkovanie. Uviedla tiež, že vidno zatiaľ len prvé dopady, ale vôbec sa nedá odhadnúť, aké môžu byť z dlhodobého hľadiska.


Lekárka poukázala na to, že nemecká Stála očkovacia komisia Inštitútu Roberta Kocha (STIKO) neodporúčala očkovanie detí a rovnako tak neurobila ani Svetová zdravotnícka organizácia (WHO).


Pirošíková v RTVS: Vláda nás obrala o možnosť napadnúť pandemické opatrenia na súde
Sme v testovacej fáze vakcín, povinné očkovanie preto nie je možné a rovnako tak očkovanie detí. Vláda nás v rozpore s medzinárodnými záväzkami obrala o možnosť napadnúť pandemické opatrenia na vnútroštátnom súde, hovorí Marica... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Peter Sulek

Navyše u detí je minimálne riziko ochorenia na COVID a tiež na jeho šírenia. Aj v Rakúsku sa očkuje len na základe núdzového schválenia. Podľa lekárky by sa nemalo očkovať za cenu možného poškodenia zdravých detí.



Nevieme, čo to s deťmi urobí

Noviny „eXXpress“ tiež spomínajú prípad 13-ročného žiaka, ktorý rovnako ako jeho staršia sestra mal po očkovaní proti COVIDu závažné reakcie.


Chlapec bol prevezený do nemocnice s akútnou dýchavičnosťou a slabosťou. Neskôr bol z nemocnice prepustený.


Keď sa matka chlapca spýtala na možnú súvislosť s očkovaním, ošetrujúci lekár povedal: „Zatiaľ nevieme, čo očkovanie urobí s deťmi. Je nové a nevyskúšané, uzatvára epochtimes.de.


Matovičova sestra opäť priložila polienko do ohňa: „Ide o prasprosté klamanie občanov, nátlak a vydieranie“
Zaočkovaní verzus nezaočkovaní. Tento boj sa zrejme v najbližších dňoch rozpúta aj na Slovensku. Naša vláda sa však k tým druhým správa ako k občanom druhej kategórie, čo mnohým prekáža. Jednou z takých je aj Zuzana Belicová, sestra Igora... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik