Debilina mesiaca je, že nezaočkovaní by sa mali spolupodieľať na financovaní testov, smeje sa Rafaj
03 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovať, očkovať a  - očkovať... Aj toto je filozofia našej vlády v boji s koronavírusom nehľadiac na obete. Nie tie ľudské, ale mentálne, pretože stále viac ľudí má odpor a nedôveru k experimentálnym vakcínam, ktoré sú na boj s COVID-19 používané.


Očkovanie proti Covid-19 sa na Slovensku stalo doslova fetišom a mnohé autority pri presviedčaní naň používajú prirovnania, nad ktorými zostáva rozum stáť. Ten postál aj národniarovi Rafaelovi Rafajovi, ktorý v statuse poukazuje na slová, ktoré vyriekla poslankyňa Jana Bittó Cigániková. Podľa neho vyriekla úplnú debilinu mesiaca.
Trendy očkovacích fanatikov vytvárajú Covid apartheid s dvomi kategóriami občanov

„Dosť bolo Covivid totality očkovacích fanatikov a logistov BIG pharma! Posadnutosť experimentálnymi vakcínami na Covid-19 na núdzové použitie len ako údajne jedinej možnosti (bez ohľadu na to, že je tu aj liečba medikamentami) už prekročila medze nielen slušnosti, demokracie, ľudských práv a slobôd, ale zrejme aj právneho stavu,“ píše v úvode svojho statusu expolitik a exposlanec parlamentu za SNS Rafael Rafaj. Trendy fanatikov podľa neho smerujú k povinnosti vpichnúť si proti svojej vôli geneticky upravenú modifikáciu do svojho tela, alebo vytvárajú Covid apartheid s dvomi kategóriami občanov. „A je úplne jedno, či to spravia na fašistického hulváta alebo na boľševickú nevyhnutnosť. Totalita ako totalita,“ konštatuje a dodáva, že v Rádiožurnále RTVS sa na túto tému „odviazali“ Šeliga a Bitoóvá-Cigániková.

ŠÚKL v šľapajách ideológie. Spieranie ako popieranie (Rafael Rafaj)
Pamätáte sa na prvé slová v šlabikári? „Mama má Emu, Ema má mamu“. Aktuálne sledujeme iný šlabikár totálnej závislosti. „EMA má ŠÚKL a ŠUKL nemá vlastný názor, lebo má EMU“. Asi tak. Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Gabriel Matta


„Kravatovo-nohavičková zapotila debilinu mesiaca, že nezaočkovaní by sa mali spolupodieľať na financovaní testov, lebo že nech si nik „nemyslí, že ostatná časť spoločnosti by sa mu do konca života mala poskladať na testy“! Neviem, či čítajú Mengeleho zápisky, alebo čím sa inšpirujú tieto posadnuté mozgy, ale toto je otváranie Pandorinej skrinky, z ktorej démonov raz bude poriadne bolieť hlava aj tých, čo v nej majú len progresívne piliny,“ varuje národniar Rafaj a dodáva, že ak by mal niekto doplácať zdravotnú starostlivosť, na ktorú sa mu všetci skladáme, tak sú to liberálni feťáci, ktorí majú odvykačku od štátu zadarmo, hoci po každom vpichu vedia, do čoho idú.

"Jednota blbosti v akcii," napísal Rafael Rafaj o postoji Bruselu k vakcínam
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Zraziť sa na ulici s angažovaným obmedzencom môže mať horšie následky ako Covid

„Sú to rovnako notorickí alkoholici, ktorí si nalievaním CH3-CH2-OH privodia celý rad chorôb. Bitóová-Cigániková by sa mohla pozrieť na Mikasa a Krčméryho ako prototypy obezity, s ktorou prichádzajú ďalšie sekundárne zdravotné problémy, často celoživotné, napríklad aj cukrovka, zúženie ciev, z toho vysoký krvný tlak a srdcovo-cievne choroby, ktorých liečenie nás stojí majland,“ poukazuje Rafaj na dvojicu azda najznámejších tvárí boja s Covidom. „Ak by si mal niekto za starostlivosť platiť, tak potom fastfúdovci, zapíjajúci nezdravé tuky sladkými US-šitmi, z čoho plynú ďalšie choroby. Nakoniec prototypy Mikas-Krčméry sú tie rizikové skupiny s nadváhou, ktoré mávajú štatisticky ťažší priebeh Covidu. Čo tak odvážiť pacienta a podľa váhy určiť, kto a čo si bude doplácať, pani Kravatovo-nohavičková?“ pýta sa expolitik, ktorý vzápätí kladie aj ďalšie otázky.



„Dáte nám nejaké špeciálne viditeľné označenia na odeve? Alebo ako v stredoveku budú slobodní ľudia so slobodnou vôľou, zdravým rozumom a zodpovedným prístupom k svojmu zdraviu, ktorí nedôverujú masovým experimentom Big Pharma a kolaborujúcim globálnym a vládnym elitám zvoniť zvoncami na ulici, aby sa im zaočkované ovce vyhli?“ Rafaj oboch uisťuje, aby sa nebáli, pretože sa im vyhne oveľa skôr. „Pretože sa držím kréda, že zraziť sa na ulici s angažovaným obmedzencom môže mať horšie následky ako ten Covid a je úplne jedno s akým písmenom gréckej abecedy nás s bývalým veliteľom vojenského zdravotníctva budete strašiť,“ konštatuje na samý záver statusu Rafael Rafaj.

Belousovová: Ako ovce chcú všetkých nahnať na očkovanie experimentálnymi vakcínami
Téma povinného očkovania proti koronavírusu stále rezonuje Slovensko. Do debaty o ňom sa zapájajú nielen bežní občania, ale aj politici. Jednou z nich je aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá v statuse tento zámer vlády... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik