Belousovová: Ako ovce chcú všetkých nahnať na očkovanie experimentálnymi vakcínami
03 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Téma povinného očkovania proti koronavírusu stále rezonuje Slovensko. Do debaty o ňom sa zapájajú nielen bežní občania, ale aj politici. Jednou z nich je aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá v statuse tento zámer vlády ostro kritizuje.


O tom, že sa koalícia vážne zaoberá možnosťou povinného očkovania svedčí i skutočnosť, že ministerka spravodlivosti Mária Kolíková si dala vypracovať aj právnu analýzu toho, či to možné je. A vraj to možné je, najmä pre hrozbu novej mutácie Delta, ktorá sa šíri Európou. S týmto názorom ale v statuse ostro nesúhlasí exšéfka národniarov Anna Belousovová.
Rada Európy ukladá, že žiadny nezaočkovaný nesmie byť diskriminovaný

Šéfka strany Národ a Spravodlivosť dáva v tejto súvislosti do pozornosti dve informácie:

  1. Rada Európy 27. januára 2021 prijala rezolúciu 2361 (2021) o etických, právnych a praktických aspektoch vakcín proti COVID-19. Bod 7.3.2 ukladá členským štátom Rady Európy „zabezpečiť, aby nikto nebol diskriminovaný za to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo nechcel byť diskriminovaný.“ Podľa Belousovovej slovo UKLADÁ znamená, že sme touto rezolúciou viazaní a je to povinnosť vlády zabezpečiť jej plnenie!!! „Vážená pani ministerka spravodlivosti by to mala vedieť. A ona to aj vie, no napriek tomu trepe nezmysly o povinnom očkovaní! Prečo?!“ nechápe expolitička.

  2. EMA ešte len (!!!) požiadala výrobcov vakcín, aby prešetrili, či ich očkovacie látky poskytujú ochranu proti vznikajúcim novým variantom koronavírusu. Takisto výrobcovia vakcín ešte len (!!!) skúmajú, či podanie tretej dávky (v prípade vakcíny od Janssen druhej) bude možné využiť a aké by malo byť ich načasovanie .


„Zatiaľ nie je jasné, či bude vôbec treba takéto dávky podávať, aby si vakcíny udržali schopnosť ochrany!!! EMA tiež preskúma dáta o bezpečnosti a imunitnej reakcii u ľudí, ktorí dostali tretiu dávku očkovacej látky, respektíve druhú dávku v prípade vakcíny Janssen, niekoľko mesiacov po ukončení pôvodného zaočkovania. Tieto dáta by mali odborníci zozbierať počas leta a krátko na to, by mali byť dostupné na posúdenie,“ uvádza v statuse Belousovová

Toto je už čo? Táto banda si myslí, že všetko sa dá kúpiť a predať za peniaze, soptí Belousovová
Doslova šialený nápad nášho financmajstra Igora Matoviča platiť ľuďom za sprostredkovanie očkovania sa nestretol vôbec s porozumením. Ba niektorých doslova rozzúril. Patrí medzi nich aj Anna Belousovová. Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

V tomto experimente nám niekto prisúdil úlohu bielej pokusnej myši

O čo tu teda ide?! Tieto informácie nie sú tajné. Sú verejne dostupné. Vie o nich minister zdravotníctva, vie o nich celá vláda, no napriek tomu aj za cenu porušovania Ústavy a medzinárodného práva nás ako ovce chcú všetkých nahnať na očkovanie experimentálnymi vakcínami,“ hnevá sa exšéfka národniarov, ktorej z toho rozhodne nevychádza, že by išlo o zdravie a záchranu životov. „Nepatrím ku konšpirátorom, nešírim hoaxy, skôr rada používam zdravý rozum a logické myslenie. A z týchto faktov mi vychádza, že ochrana zdravia v tomto, čo sa s nami deje, je až na poslednom mieste,“ konštatuje ďalej.



„Skôr ide o pokračovanie akéhosi experimentu. O zbere dát počas leta a ich následnom vyhodnotení sa hovorí aj v stanovisku EMA. Ako sa zdá, v tomto experimente nám niekto prisúdil rolu bielej pokusnej myši. No tou ja určite nebudem, so mnou nerátajte!!!“ hrdo vyhlasuje v samom závere statusu Anna Belousovová.

Belousovová: Ak je vírus taký nebezpečný, v boji proti nemu používajme všetky účinné zbrane
Ostravskí lekári štúdiou na „vlastnej koži“ zistili, že liek Imunor pomáha v boji proti COVID-19. Expolitičke Anne Belousovovej sa táto informácia zapáčila natoľko, že tomu venovala status. Volá po tom, aby sme proti vírusu používali všetky účinné... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik