Útok vo svidníckom fitnescentre: Jedna žena napadla druhú hrozivým spôsobom
02 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Vo svidníckom fitnescentre páchateľka napadla inú cvičiacu ženu. Za tento skutok jej hrozí až trojročný trest odňatia slobody. Incident sa odohral v júni, informuje Nový Čas.

Podľa informácií prešovskej krajskej policajnej hovorkyni Jany Ligdayovej bola len 23-ročná žena napadnutá bezdôvodne, a to drastickým spôsobom.

„Počas prevádzky a za prítomnosti ďalších osôb páchateľ bezdôvodne fyzicky napadol 23-ročnú ženu. Zozadu jej na hlavu vylial vodu, udrel ju do hlavy, chytil ju za vlasy a ťahal ju. Opakovane ju udieral i kopal, počas celého útoku jej vulgárne nadával," opisovala incident príslušníčka prešovskej polície.

Liečenie z útoku žene trvalo až 21 dní. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva.

Z nemocnice v Nitre hromadne odchádza takmer celé oddelenie traumatológie. Riaditeľ chce situáciu riešiť, keď odídu
Z nitrianskej nemocnice odchádza 34 zdravotníkov. Zbalili sa lekári z traumatologického oddelenia. Aj všetky sestry z detskej jednotky intenzívnej starostlivosti. Riaditeľ nemocnice Milan Dubaj nespokojným zamestnancom odkázal, že situáciu sa... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová