Šokujúce fotografie z bratislavskej nemocnice: Humus, špina a nepríjemný personál (FOTO)
02 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom zverejnili znepokojivé fotografie z nemocnice v bratislavskej Petržalke. Snímky, ktoré poslal anonym adminom stránky, znepokojili celé Slovensko.


Fotografie boli údajne zriadené na psychiatrickom oddelení Nemocnice sv. Cyrila a Metoda Bratislava-Petržalka. Obyvatelia hlavného mesta však túto nemocnicu poznajú skôr pod názvom ulice - Antolská. "Dobrý deň, poprosila by som vás zverejniť anonymne, ak by sa dalo. Takto vyzerá každodenná starostlivosť o pacienta v nemocnici Antolská na psychiatrii," dodal k snímkam anonym.



Na nich je vidieť špinavú bielizeň na posteli, toaletu v hrozivom stave a ako prezradil odosielateľ snímok, ani personál nebol zrovna príjemný. "Kolegyňa tam mala mamu, o ktorú sa musela chodiť starať sama, pretože nikto nemal záujem. Každý deň ju osprchovala, dala čisté veci a na druhý deň prišla a mama holá a nikto nevie, kde mala veci a keď sa ozvala, tak čo sa stará, oni majú aj iné povinnosti, ako sa starať o pacientov,“ rozčuľoval sa anonym.

Fotografia z košickej nemocnice rozpútala vášne: Šokujúce odôvodnenie 30 °C v budove!
22 | 06 | 2021 | Tibor Sipos