Profesor Hrušovský: "Nepodstupujeme vakcináciu, ale génovú manipuláciu!"
02 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú spoločnosť a politici situácii absolútne nepomáhajú. Čo si o očkovaní myslí odborník? Internista, hepatológ a gastroenterológ profesor Štefan Hrušovský to objasnil portálu extraplus.sk.


Nutnosť covid pasu pri vstupe do prevádzok, karanténa po návrate z dovolenky, či povinnosť platiť za nutné testy by urobili z nezaočkovaných občanov ľudí druhej kategórie a diskriminovali zatiaľ viac ako polovicu slovenského obyvateľstva.
Čo sú to vlastne za vakcíny?

Predstavitelia vlády aj prezidentka žiadajú očkovanie. Ale čím vlastne? Pri svojich kampaniach ani slovkom nespomínajú, že ide o experimentálne vakcíny. Profesor Hrušovský zdôrazňuje, že proces vývoja vakcíny v priemere trvá osem až desať rokov.

"A prečítajte si príbalový leták, ktorý je uvedený na www.adc.sk pri všetkých štyroch u nás schválených vakcínach: Tento liek je predmetom ďalšieho monitorovania. To umožní rýchle získanie nových informácií o bezpečnosti. Môžete prispieť tým, že nahlásite akékoľvek vedľajšie účinky, ak sa u vás vyskytnú. Informácie o tom, ako hlásiť vedľajšie účinky, nájdete na konci v časti 4.“ Upozorňuje na fakty, ktoré mainstreamové médiá vôbec neriešia.

Kollár: Sme rodina zablokovalo novelu k využívaniu COVID preuzov (AKTUALIZOVANÉ)
Koaličné hnutie Sme rodina zablokovalo vládnu novelu, ktorá hovorí o očkovaní a a testovaní ako podmienkach pre prípadný vstup do reštaurácií či podnikov. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | tasr

Sme súčasťou výskumu

Týmto sa podľa Hrušovského jasne potvrdzuje evidentná a zbytočne spochybňovaná skutočnosť, že sa deje celosvetový výskum a zaočkovaní ľudia sú naozaj súčasťou rozsiahlej klinickej štúdie.

"A ten, kto sa ide dať zavakcinovať, musí podpísať súhlas, že pokračuje v štúdii. Samozrejme, producenti sú aj ostrieľaní obchodníci a mnohorako sa poistili skôr, ako experimentálne vakcíny pustili na používanie. Pripomeňme, že vo validizačných štúdiách boli vylúčení z procesu testovania ľudia so závažnou chorobou srdca, obličiek, pečene, pacienti s poruchou imunity a ďalší. Takže nebolo možné garantovať bezpečnosť pre všetkých," približuje profesor.

Na povinnosť očkovania má Hrušovský jednoznačný názor: "Som celou váhou svojej osobnosti proti povinnému očkovaniu proti koronavírusu. Som za dobrovoľné očkovanie, nech sa jednotlivec rozhodne, ako naloží so svojím zdravím."

AOPP: Pri nových podmienkach sa nemyslelo na tých, ktorí sa očkovať nemôžu
Pri stanovovaní nových podmienok pre vstup na Slovensko zo zahraničia sa nemyslelo na pacientov, ktorí sa očkovať proti COVID-19 nemôžu. Nedostali sa na zoznam výnimiek, sú tak považovaní za nezaočkovaných a v prípade prechodu hranicami sú povinní... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | tasr

Očkovanie detí

Hoci už viaceré vlády avizovali, že neodporúčajú očkovanie detí, tá naša si ide stále za svojim. Najnovšie sa očkujú už aj deti od 12 rokov.

"Nikto nevie, čo to znamená zaočkovať deti. Síce používame pojem očkovanie, ale to nie je správny výraz. Tu ide o génovú terapiu," šokuje Hrušovský.

"Je bunka, do ktorej prinesieme gén a ten gén za pomoci nástrojov bunky vyprodukuje časť vírusu, to sú tie spike tyčinky – tŕne, ktoré sa ocitnú na povrchu buniek a v krvnom obehu. Imunitný systém tieto tŕne rozpozná a pri infekcii zlikviduje buď bunku, tŕne alebo samotný vírus," vysvetľuje Hrušovský.

Smer-SD podá pre vyhlášku ÚVZ o hraniciach podnet na Ústavný súd SR (AKTUALIZOVANÉ)
Opozičný Smer-SD podá podnet na Ústavný súd SR pre vyhlášku Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR, ktorá v súlade s uznesením vlády zvýhodní očkovaných po návrate na Slovensko. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | tasr


"Je to výroba časti vírusu v organizme na to, aby sa s ňou imunitný systém stretol, nachystal sa, zapamätal si to a keď príde vírus, aby ho porazil. Toto je princíp RNA vakcín," spresňuje profesor.
Nie vakcinácia, ale génová manipulácia

Podľa neho to nie je vakcinácia v doterajšom ponímaní, ale je to výroba časti vírusu v organizme. Takýto postup sa volá génová terapia a dlhé roky sa skúma pri zhubných nádoroch.

"Pri koronavíruse však nemožno hovoriť ani o terapii, pretože človek, ktorý sa očkuje, je zdravý. Najsprávnejšie pomenovanie pre proces, ktorý sa tu realizuje, je génová manipulácia. Musíme si zvykať na skutočnosť, že sa nám do života dostáva génová manipulácia," uzavrel profesor Hrušovský.

Žijeme v neuveriteľne primitívnej ére a v právnom suteréne, píše Daniš
Vakcína je sloboda, lotéria, tresty, segregácia. Za takéto manipulácie by sa nehanbili ani na Úrade propagandy. Nové pandemické opatrenia vlády sa držia princípu cukor a bič, hrozí každoročná masová vakcinácia, myslí si Dag... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Peter Sulek