Neuveriteľné odhalenie v Portugalsku: Namiesto 17-tisíc mŕtvych na COVID-19 ich bolo len 152!
02 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ja doslova zarážajúce, že podvody s robia aj s počtom mŕtvych na koronavírus. Stalo sa tak v Portugalsku, a to naozaj v doslova neuveriteľnej miere. Zarazilo to aj nášho právnika Petra Weisa.


Koronavírus straší v celej Európe približne od marca minulého roka. A zrejme práve už niekedy vtedy sa v Portugalsku začali falošne vykazovať štatistiky v počte mŕtvych. Píše o tom aj právnik Peter Weis, ktorý sa odvoláva na rozhodnutie administratívneho súdu v Lisabone.
Spoločným menovateľom mŕtvych bol iba pozitívny RT-PCR test

Podľa rozhodnutia administratívneho súdu v Lisabone z 19. mája tohto roka zomrelo od marca 2020 iba 152 ľudí namiesto vykázaných 17-tisíc prípadov. To je len 0,9% štatisticky vykázaných prípadov. Všetci ostatní zomreli na iné rôzne príčiny a ich spoločným menovateľom bol iba pozitívny RT-PCR test. Aj toto vypovedá čo-to o spoľahlivosti tohto údajného „zlatého štandardu“. „Síce toto rozhodnutie je zatiaľ v Európe ojedinelé, ale ak sa rozhodne obdobne aj v iných krajinách, budú padať trestné oznámenia,“ konštatuje Weis.

Portugalsko sa už v minulosti blyslo rozhodnutím, podľa ktorého vykazuje RT-PCR test pri nastavení (ct) 35 až 97% mieru falošnej pozitivity (link TU). „Len pripomeniem, že na Slovensku sa (ct) RT-PCR testov pohybuje v rozmedzí 40-50 %!“ dodáva Weis, ktorý bez ohľadu na vyššie uvedené odporúča zapamätať si, komu a prečo boli u nás odovzdané štátne vyznamenania za vedu. A aj kto a za akých okolností im ich odovzdával. Rozsudok je k dispozícii TU.

Štatistiky potvrdzujú, že okolo Covid-19 sa robí zbytočná panika
23 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová