"Denník SME a jeho redaktor Schutz sa vyžívajú v sadistických návrhoch," tvrdí Blaha
02 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Americký miliardárom Sorosom vlastnený denník SME opäť raz poriadne zdvihol žlč podpredsedovi Smeru-SDS Ľubošovi Blahovi. Ako v statuse píše, prerazil ďalšie dno, lebo takáto dehumanizácia ľudí s iným názorom tu od Hitlera nebola.


Blaha si v statuse nekopol iba do denníka SME, ale najmä do jeho redaktora Petra Schutza, na ktorého už podal aj trestné oznámenie. Podľa podpredsedu Smeru-SDS ho to zrejme natoľko rozzúrilo, že v dnešnom komentári označil neočkovaných ľudí za „dobytok“, ktorý má „teľacie IQ“ a treba naňho „poriadne dlhý bič“.
Zavádzajú tu apartheid a rúcajú demokraciu a právny štát

„On sa už úplne opustil. Vtipné na tom je, že Schutz plače, že po 29 rokoch naňho niekto podal trestné oznámenie, a to iba preto, že on, chúďa, chce len diskriminovať a trestať ľudí, až by bolesťou zavýjali,“ píše v úvode posmešne Blaha, podľa ktorého redaktor SME sa od zlosti nevie nadýchnuť. „Vyšetrovatelia NAKA totiž prijali moje trestné oznámenie a budú ho ďalej prešetrovať. Juj, keby teraz videl môj úsmev. Od ucha k uchu,“ chichoce sa smerák a dodáva, že Schutzovi až zovrelo zadnicu z predstavy, že pôjde do basy a na pár rokov príde o svoje krabicové víno. „A tak prská okolo seba a prikuruje, vraj neočkovaní ľudia by mali „kvičať ako svine na bitúnku“. SME sa normálne vyžíva v sadistických návrhoch,“ konštatuje Blaha.

Blaha: Ak chceš ísť na očkovanie, choď, ak nechceš, nechoď. Bez nátlaku a bez diskriminácie. Zdravie nie je tovar!
Slovensko sa aj zásluhou očkovacej politiky vlády stáva zvláštnou krajinou. Tí, ktorí sa dajú zaočkovať, majú väčšie právo ako tí druhí. Prečo? Však sami priznávajú, že COVID-19 prenášajú jedni aj druhí, len priebeh choroby je iný. Otázkou... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


SME-čkári chcú podľa neho ubližovať väčšine Slovákov, chcú im spôsobovať bolesť, robia z nich monštrá a zvery, ktoré majú trpieť „ako svine“. Blaha dúfa, že vyšetrovateľ tieto fašistické tvrdenia na stránkach SME-čka číta. „Na všetky sú paragrafy. A trestná sadzba pre Schutza bude o to vyššia,“ upozorňuje Blaha a dodáva, že vláda naliala do médií milióny, aby šírili nenávisť voči neočkovaným. „A oni sa utrhli z reťaze. S takouto živočíšnou zlobou o iných ľuďoch naposledy hovorili nacisti, keď písali o Židoch či Slovanoch. Zodpovednosť nesie vláda. Matovič, Lengvarský, Klus, Sulík... Zavádzajú tu apartheid a rúcajú demokraciu a právny štát,“ srší hnevom podpredseda Smeru-SDS.

„Pán Matovič, liečiť sa, liečiť sa, liečiť sa!“ odkazuje Blaha sokovi Matovičovi sťa by V. I. Lenin (VIDEO)
V našom parlamente sa včera opäť diali veci, ktoré patria inde, no nie do najvyššieho zákonodarného orgánu. Odvolávanie Igora Matoviča so sebou i tentokrát prinieslo množstvo útokov a invektív. Zapojil sa do nich aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha,... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Táto vláda má ďaleko bližšie k NSDAP než k Európe 21. storočia

„Tvária sa, že očkovanie na Covid nie je povinné, ale ak sa nezaočkuješ, nebudeš môcť chodiť do reštaurácií ani do cudziny a, a bude z teba podčlovek. Ako hovorí Schutz – „dobytok“. Mimochodom, viete, čo je povinné očkovanie? Na detské choroby také máme. Sankciou je, že dostanete pokutu možno pár sto eur. Čiže pri akože dobrovoľnom očkovaní je sankciou, že prídete o svoje ľudské práva a urobia z vás dobytok, ale pri ozajstnom povinnom očkovaní je sankcia, že zaplatíš stovečku a ďalej si žiješ. Nech z ľudí nerobia bláznov. Matovič zavádza prachsprosté povinné očkovanie na Covid. A keďže vakcína na Covid je experimentálna, nútiť takto ľudí je obyčajný štátny teror,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého je to protiústavné a neľudské.



„Ak NAKA pošle za obhajobu týchto fašistických opatrení redaktora denníka SME na pár rokov do chládku, tak strojcov týchto šialenstiev na čele s Matovičom čaká rovno doživotie. Nie som zástancom kriminalizácie iných názorov, ale s fašistami sa nemožno maznať. Sú isté hranice, ktoré nemožno prekročiť,“ prízvukuje podpredseda Smeru-SDS, podľa ktorého sa potvrdzuje, že denník SME má ďaleko bližšie k fašizmu než k demokracii, a že táto vláda má ďaleko bližšie k NSDAP než k Európe 21. storočia. „Toto vám neprejde bez následkov, to môžeme sľúbiť,“ varuje v samom závere Ľuboš Blaha.

Blaha „postavil“ Matovičovu krvavú jedenástku. „Dosť bolo Matoviča! Odíď, zlo!“ volá smerák
Opozícia sa dnes v parlamente chystá odvolávať ministra financií a šéfa OĽaNO Igora Matoviča. No a podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si na to už vysúkal rukávy a nachystané má nielen ruky, ale aj argumenty, ktoré zverejnil v statuse na sociálnej... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik