Hrôza na východe republiky: Muž polial exmanželku benzínom a chcel ju podpáliť!
01 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doslova desivé momenty zažívala žena z Prešova, ktorú chcel jej exmanžel za živa upáliť. V dome sa jej najskôr vyhrážal, potom ju polial benzínom a chcel zapáliť. Pomohol jej našťastie krik a volanie o pomoc.


Také niečo nečakala určite ani v tom najhoršom sne. Žena prišla večer z práce a doma ju čakalo niečo, na čo zrejme do smrti nezabudne. Jej exmanžel, ktorý ju odvliekol na horné poschodie domu, vyhrážal sa jej, polial ju benzínom a chcel podpáliť, informuje portál tvnoviny.sk. Šokovaná žena mala benzín v očiach, ústach aj nose. Všetko sa však našťastie dobre skončilo.
Najskôr strach zo znásilnenia, neskôr obavy o život, spása prišla od mamy

Život sa Prešovčanke mohol zmeniť v zlomku sekundy. To, čo sa jej stalo po návrate z práce bolo ako z hororu. Po príchode domov ju jej bývalý manžel zaviedol na poschodie. V jednej ruke mal nádobu s benzínom a v druhej zapaľovač. „Bála som sa, že buď ma znásilní, alebo že ma naozaj podpáli a je budem mať doživotné následky,“ prezradila šokovaná žena. Jej exmanžel od nej chcel, aby dala v práci výpoveď a aby bola doma. Mal však aj iné požiadavky. „Vraj keď ich nesplním, tak má v ruke pripravený zapaľovač, že keď nebudem súhlasiť s jeho podmienkami, tak nemá problém ho zapáliť,“ vraví roztraseným hlasom žena a dodáva, že neskôr ju hodil na posteľ a začal škrtiť.

„Benzín na mňa nalial zhora, a tak som ho mala aj v nose, ústach a očiach. Všade ma štípal,“ opisuje situáciu napadnutá žena, ktorá je rada, že to nevideli ich deti, ktoré poslal obvinený k svojim rodičom. „Poslal ich preč a svoje auto zaparkoval inde, aby som si myslela, že u nás nie je. Som preto presvedčená, že to bolo dopredu naplánované,“ myslí si Prešovčanka, ktorej zrejme zachránilo život to, že začala kričať a zavolala na mamu, ktorá bola v tom čase na nižšom poschodí domu. Tá ihneď privolala políciu, ktorá muža zadržala.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/17/hroza-syn-mal-zabit-svoju-matku-%e2%80%a068-policajtom-otvoril-dvere-s-este-krvavymi-rukami/
Za vyhrážanie sa exmanželka ho súd poslal za mreže, nepáčilo sa mu to

„Po príchode na miesto, policajné hliadky muža zadržali, obmedzili na osobnej slobode a následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ skonštatovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Štyridsaťročného Prešovčana obvinila polícia zo zločinu vydierania a všeobecného ohrozenia za čo mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Obvinený muž zo súdu odchádzal nielen s putami na rukách, ale aj so slzami v očiach. Policajná eskorta ho vzala naspäť za mreže, pretože sudca tak rozhodol, aby nepokračoval v trestnej činnosti. „Súd neprijal písomný sľub obvineného ako náhradu väzby a väzbu nenahradil dohľadom probačným a mediačným úradníkom. Proti rozhodnutiu súdu podal obvinený a jeho obhajca sťažnosť a vo veci tak rozhodne Krajský súd,“ uviedla hovorkyňa Krajského súdu v Prešove Ivana Petrufová.

Brutálny tyran Slavomír ubližoval deťom družky spôsobom, ktorý sa vymyká ľudskému chápaniu
Ľudia bývajú často horší ako zvieratá. Avšak to, čo robil nevlastným deťom Slavomír z Vinodolu, je niečo, čo prevyšuje aj tie najbrutálnejšie predstavy. Takto sa k deťom dokáže správať iba ľudská hyena. Čítať ďalej
30 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik