Hirax: Kampaň je pľuvancom do tváre všetkých. Zaočkovaných aj nezaočkovaných
01 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová
"Protikovidový štáb by som premenoval na Prokovidový. Rozhodnutie nemá logické vysvetlenie a do budúcnosti priamo ohrozuje zdravie i ekonomiku národa. Jediná spojitosť je motivácia zákernou formou a to primäť k zaočkovaniu aj druhú polovičku národa, ktorá zatiaľ vakcíny odmieta. Takáto hazardná kampaň je pľuvancom do tváre všetkých - zaočkovaných aj nezaočkovaných." Pavel "Hirax" Baričák

Pavel Hirax Baričák je spisovateľ, ktorý sa ozýva proti očkovaniu čoraz hlasnejšie. Svoj názor prezentuje na sociálnej sieti. Nerozumie iniciatíve očkovania detí od 12 do 15 rokov a chýba mu aj vyrovnaná debata ohľadom vakcín. Zdôrazňuje, že v lotérii neexistuje víťaz. "Ani ten ním nebude, kto sa dá zaočkovať za peniaze. Rozhodnutia zadlžujú naše deti a týmto rozhodnutím štáb vložil do lotérie zdravie nás všetkých - zaočkovaných aj nezaočkovaných," vysvetľuje.

Hirax: Chýba mi vyrovnaná debata ohľadne vakcín. Nie zaslepená, ale s rešpektovaním všetkých
"Som za otvorené dišputy, kde sa by sa stretli vedecké špičky s opačnými postojmi. Som za zverejňovanie aj opačných vedeckých štúdií. Nie ísť zaslepene za svojim, ale s rešpektovaním všetkých a pre všetkých. Pre hľadanie pravdy to bez vypočutia... Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Šokujúce rozhodnutie protikovidového štábu

"Je úplne šokujúce, že protikovidový štáb s novými letnými opatreniami, nelogicky a absolútne nezodpovedne dovolí zaočkovaným ľuďom návrat z čierne označených covid krajín. Bez testov. Samotní vedci, ktorí vakcináciu podporujú, vyhlasujú, že zaočkovaní ľudia môžu byť pár dní infekční, aj keď sa budú javiť bezpríznakovo. Na jeseň tu teda s veľkou pravdepodobnosťou budeme mať kokteil všetkých svetových mutácií," píše.
Rozhodnutie nemá logické vysvetlenie

Protikovidový štáb by Hirax premenoval na Prokovidový. Očkovacia kampaň je podľa neho pľuvancom do tváre všetkých. "Nik z vedcov, a je jedno, či už sú za alebo proti vakcinácii, ešte nevie štatisticky dopredu vyhodnotiť, ako vakcíny budú reagovať. Tie, ktoré boli vyvinuté ešte pred novými mutáciami. A ako sledujem vývoj, nečudoval by som sa, keby svet v septembri okrem Delta zvestoval objavenie aj Epsilon, Zéta či Éta variantu," píše Hirax.

"Boh pri nás, aby sa tretia vlna nevrátila. A ak áno, tak nie s veľkou silou. Lebo ak sa tak stane, dovolenie vracať sa ľuďom z čiernych krajín bez kontrolného testovania sa bude skloňovať najviac. A budú padať hlavy. Škoda, že aj nevinných ľudí." Dodáva na záver príspevku spisovateľ.

Toto je znásilňovanie a manipulovanie ľudí, aby sa dali dobrovoľne-nasilu zaočkovať, zúri Kamenický
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos