Baránek: Liberálna agenda našu spoločnosť nevylepšuje, rozkladá ju. Soros to vie
01 | 07 | 2021 I Peter Sulek
YouTube kanál Dobro ľuďom zverejnil video s analytikom a komentátorom Jánom Baránkom. Vo videu odpovedá na otázku, prečo a kto sú noví favoriti oligarchických médií.

Ján Baránek hovorí o aktuálnych favoritoch oligarchických médií vo svete a aj na Slovensku. Hovorí o dôležitosti kritického myslenia a správneho rozlišovania pravdy, dobra a zla medzi nami.
Soros v denníku SME

Baránek začal príkladom vydavateľstva Petit Press, ktoré vydáva denník SME. Do jeho vlastníckej štruktúry totiž nedávno vstúpil americký liberálny miliardár George Soros. Analytik o ňom hovorí ako o bielom koňovi neomarxistických skupín. Tie podľa neho ovládajú aj Hollywood a veľkú časť významných svetových médií.

V rozprávaní sa vracia až do 60. rokov minulého storočia, keď floridský politik Herlong v Kongrese predniesol správu. Pojednávala o 45 bodoch, ktoré rozposlala Komunistická strana Sovietskeho zväzu svojim partnerským organizáciám na celom svete. Išlo o návod, ako rozložiť buržoáznu západnú spoločnosť. V návode mala byť napríklad podpora pornografie, podpora promiskuity, podpora homosexuality, ovládnutie médií a podobne.

Podľa Baránka sú to tézy, ktoré pochádzajú z Frankfurtskej školy. (Frankfurtská škola je marxistický filozofický smer, vychádzajúci z Marxovej teórie o falošnom vedomí proletariátu v buržoáznej spoločnosti - pozn. red. HD.)

Baránek: Vláda nás šikanuje kvôli svojmu špinavému kšeftu. Mali by sme si brať príklad od Britov
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Zaslepení liberálni aktivisti

"Sovietski komunisti však boli príčetní, boli pragmatickí a pochopili, že toto všetko je niečo, čím tú spoločnosť rozložia. Oni to rozoslali svojim nasledovníkom do celého sveta a tí mali presadzovaním týchto myšlienok západnú spoločnosť rozkladať. Žiadny pokrok, progres, ale rozklad. Tí komunisti dobre vedeli, čo robili a prečo to robili," hovorí Baránek.

V USA však z týchto téz asi v 60. rokoch počnúc feminizmom a pokračujúc rôznymi LGBT hnutiami urobili modernú politickú agendu netušiac, že robia užitočných idiotov tým, ktorí to vymysleli. Vo svojej aktivistickej sleposti nevnímali, že týmto spoločnosť rozkladajú, myslí si Baránek.

Baránek: Nie som idiot, aby som si nechal pichnúť podmienečne schválenú vakcínu
Analytik Ján Baránek si všíma hystériu šírenú vládou. Pomaly sa dostaneme aj k „dezinfekcii plameňometom,“ napísal. Dáta bez pátosu však prišli s informáciou, že smrtnosť Delta mutácie je desaťkrát nižšia. Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. dokonca... Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Petra Demková

Ak ich nevieš presvedčiť, tak ich aspoň popleť

Baránek je presvedčený, že za tým celým stoja oligarchické skupiny, ktoré dobre vedia, o čo ide. Soros podľa neho nie je taký hlupák, aby si myslel, že týmto takzvaným progresivizmom spoločnosť vylepšuje. On svojím životom dokazuje, že vždy presne vie, čo robí. A v tomto prípade rozkladá túto spoločnosť, dodáva.

"Marxovi bolo jasné, že rodina je posledná bariéra, ktorá zabraňuje rozkladu spoločnosti. Preto na rodinu útočil. Vedel, že takto je možné rozložiť západnú spoločnosť. Niektorí na západe však uverili, že ide o pokrokové myšlienky a považujú to za vylepšenie.

Dospelo to až do štádia, keď sa k nám dostali zvrátené názory typu, že rodenie detí treba obmedziť, pretože zvyšuje uhlíkovú stopu. A ďalšie podobné nezmysly, o ktorých sú užitoční idioti presvedčení, že sú správne.
V konečnom dôsledku ide o ovládnutie systému a systém ovládnete ľahšie, ak rozbijete na fragmenty jeho základy postavené aj na rodine. Rodina je jednoducho základ našej spoločnosti.

Jeden Murphyho zákon hovorí, že keď ich nevieš presvedčiť, tak ich aspoň popleť. A toto sa tu deje," uviedol na záver Ján Baránek.



Baránek: Výrobcovia neberú zodpovednosť za vakcíny. Povinným očkovaním prinútia k hazardu so životom
"Vakcíny alebo tekutiny sú ešte stále v štádiu vývoja. Výrobca za nich odmieta prebrať zodpovednosť. Rovnako aj za prípadné následky. Toto je potrebné si uvedomiť. V prípade zavedenia... Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová