Remišovej myšlienka roka na Hornej Nitre neobstála. Čo bude, keď bude, nepotrebujeme, tvrdí Vážna
30 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová


"Neviem, či na Hornej Nitre dnes bola Remišová prvýkrát v živote. Ale zrejme si pomyslela, že prišla zvestovať niečo, o čom nikto nikdy na Hornej Nitre nepočul. Myšlienka roka: Remišová prišla na Hornú Nitru povedať, že región má potenciál na zníženie emisií." Citát Dominika Vážna

Dominika Vážna je členkou strany Hlas a na sociálnej sieti ide doslova naplno. Svoje názory najčastejšie vyslovuje s podtitulom: Vážne s Dominikou Vážnou.
Dva legendárne Remišovej výroky

Nedávno na Facebooku hodnotila návštevu Veroniky Remišovej na Hornej Nitre. V spojitosti s návštevou na úvod príspevku sarkasticky píše o legendárnych výrokoch Veroniky Remišovej. Ako prvý výrok spomína odpoveď Remišovej, keď jej Peter Pellegrini položil otázku: "Mne odpovede kladie pán moderátor."  Za druhý výrok si Remišová od Vážnej vyslúžila aj iné hodnotenie. Remišovú označila za stelesnenú neschopnosť kvôli výroku, že Horná Nitra má potenciál byť ekologickejšia.

"Neviem, či na Hornej Nitre dnes bola Remišová prvýkrát v živote, ale zrejme si pomyslela, že prišla zvestovať niečo, o čom nikto nikdy na Hornej Nitre nepočul," vysvetľuje. "Roky je známe, že celý región sa pripravuje na transformáciu. Počíta sa s rekvalifikáciou spojenou so zmenou priemyselného zamerania tejto časti Slovenska," dodáva Vážna.

Opozícia by sa opäť rada ujala prerozdeľovania euráčov svojím ľuďom, tvrdí Smolka
Súčasní politici sa rozhodli „postrašiť“ Slovákov koronavírusovým variantom Delta. Ten je už hojne rozšírený najmä vo Veľkej Británii. Peter Smolka sa v statuse zamýšľa nad tým, kedy vypukne u nás nové epidémia a kto nám ju sem... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zbytočná politická a možno predvolebná kampaň

Podľa Vážnej Remišová prišla na Hornú Nitru robiť zbytočnú politickú a možno predvolebnú kampaň. "Ani tá jej nevyšla, pretože jej ekologický cit je zvečnený na fotke," píše v statuse. Vážna poukazuje na to, že Remišová na čerstvo skosené pasienky a lúky došla s vládnym autom. A dodáva, že by ním vyliezla aj na strom.



"My všetko vieme, čo Hornú Nitru čaká. A počúvať od Remišovej reči čo bude, keď bude, nie je potrebné. Keď sa región pretransformuje, verme, že ona bude už roky na politickom dôchodku." Ukončila príspevok na sociálnej sieti Dominika Vážna.


Zúrivosť z objavu masových hrobov detí pôvodného obyvateľstva vyústila v Kanade k podpaľovaniu katolíckych kostolov
Od nálezu masových hrobov detí pôvodných obyvateľov v Kanade horia ďalšie dva katolícke kostoly. Sú to teda už štyri podpálené a zničené svätostánky v Britskej Kolumbii a Saskatchewane, čo sa dá považovať za reakciu na odhalenie sexuálneho a... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Diana Zaťková