Občan sa pýta: Bude povinná karanténa platiť aj pre politikov ktorí nie sú zaočkovaní? Aj pre Matoviča?
30 | 06 | 2021 I Petra Demková

Facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom prebrala príspevok neznámeho občana. Ten sa pýta, či povinná karanténa po návrate z dovoleniek bude platiť aj pre našich nezaočkovaných politikov. „Alebo to bude zas na výnimku?“ pýta sa.


Stránka Nekŕmte nás odpadom je známa tým, že preberá zaujímavé príspevky rôznych ľudí z Facebooku a anonymne ich uverejňuje. Stalo sa to aj teraz. Neznámy Slovák má otázku na politikov.
Občan sa pýta

„Keďže avizujú, že nás opäť čaká buzerovanie na hranici a pre neočkovaných povinná karanténa, tak sa chcem opýtať, či to bude platiť aj pre pánov politikov, keď sa budú vracať z rokovaní v zahraničí. Veď očkovať sa zatiaľ nedal napríklad ani Igor Matovič a ďalší. Či páni politici opäť nebudú musieť? Zase dostanú výnimky ako v druhej vlne?“ pýta sa.

Heredoš: Tak ako to v skutočnosti je pán doktor Sabaka? Dosť klamstiev! (Šokujúce VIDEO)
Očkovanie proti koronavírusu sa stalo doslova fetišom mnohých lekárov a odborníkov na infekčné choroby. Patrí medzi nich aj doktor Peter Sabaka, no vo videu na sociálnej sieti ho Miroslav Heredoš z hnutia Republika usvedčuje z minimálne zaujímavého... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ja osobne zaočkovaný som, ale nesúhlasím s delením ľudí. Myslím si, že očkovanie má byť dobrovoľné,“ ukončil svoj príspevok anonym.
Komentujúci majú vyhranený názor

Aj ostatní komentujúcu pod príspevkom na vec majú vlastný názor.

Mária píše: „Čiže jednoznačne ide o nátlak. Lebo očkovaný človek môže tiež byť infekčný a ten - keďže poslušne sa dal očkovať, tak môže ísť rovno von. Očividne ide o niečo iná a iste nie o chorobu a nejaký vírus,“ dodala Mária.

Marcel sa pýta: „Zaočkovaní ľudia vírus neprenášajú? Na nich to akože nesadne? Som myslel že očkovanie má chrániť len pred ťažkými príznakmi. Písali niekde, že vakcína zabráni prenosu infekcie? Dajte ma do obrazu, ak som premeškal nejakú informáciu.“

Ďalší sa vôbec netaja tým, že žiadne nariadenie o karanténe rešpektovať nebudú. Jeden komentujúci napísal, že vzhľadom na to, že vie, ako to funguje na hraniciach, v e-karanténe ho nemajú ako skontrolovať. Túto skutočnosť aj mieni využiť.

A Andy dodal: „Vodu kážu a víno pijú. Koľko už mali porušení vlastných nariadení?! A pohoda! Žiadne pokuty či odstúpenie, robia si, čo sa im zachce, aj budú. Pokiaľ im to ľudia budú tolerovať a nevyhádžu ich z parlamentu."

Prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov prezradil, prečo sa nedá očkovať: "Keby to bola aspoň vakcína..."
29 | 06 | 2021 | Tibor Sipos