Opozícia by sa opäť rada ujala prerozdeľovania euráčov svojím ľuďom, tvrdí Smolka
29 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Súčasní politici sa rozhodli „postrašiť“ Slovákov koronavírusovým variantom Delta. Ten je už hojne rozšírený najmä vo Veľkej Británii. Peter Smolka sa v statuse zamýšľa nad tým, kedy vypukne u nás nové epidémia a kto nám ju sem zavlečie.


Možností na šírenie koronavírusu u nás je podľa Smolku niekoľko, vrátane variantu Delta. V statuse sa však, zrejmý prívrženec Igora Matoviča, zamýšľa nad tým, prečo sa smeráci tak púšťajú do šéfa OĽaNO, aj nového premiéra. Je to vraj preto, aby sa mohla podieľať na prerozdeľovaní eur pre svojich ľudí.
V mene slobody, kľudne nakazia celé Slovensko za asistencie odborov, Fica a opozície

„Tak Delta variant Covid19 je už aj na Slovensku. Otázka je, kedy vypukne nová vlna pandémie. A či sa jej viete vyhnúť. Aj keď tretí lockdown by znamenal veľký problém, tak by ste si to mali uvedomiť,“ píše v úvode statusu Peter Smolka, podľa ktorého je problém, že tisíce fanúšikov z Portugalska boli pred pár dňami na zápase v Budapešti, čo je len na skok od Slovenska. „Maďarsko však nie je uzavreté. Uvidíme, či bude osud voči Maďarsku milosrdný, alebo tam o chvíľu prepukne nová pandémia, čo by sa určite prejavilo aj na Slovensku,“ konštatuje Smolka. „Hrozí vám ďalšia pandémia kvôli nezodpovedným politikom, čo znevažujú a znevažovali opatrenia a kľudne organizujú manifestácie proti vláde, ktoré sa konajú bez rúšok, lebo to je ich slobodné rozhodnutie,“ púšťa sa do kritiky Smolka.



„Teda v mene slobody, kľudne nakazia celé Slovensko za asistencie odborov, Fica a opozície,“ vysvetľuje zrejmý obdivovateľ Igora Matoviča. „Toto všetko má len jeden cieľ, zastaviť vyšetrovania ich zločinov ktoré sprevádzali vládnutie SMERu a samozrejme zvrhnúť legitímnu vládu. Najviac im vadí Igor Matovič, lebo sedí na žoku peňazí z EÚ. Predtým vadil ako premiér, dnes vadí ako minister financií,“ bráni svoj idol Smolka a dodáva, že Matovič nedovolí, aby tieto euráče skončili vo vreckách Smeromafie, ale podporuje rozvoj Slovenska. „To čo zanedbávali hromadu rokov Smeráci, by chcel aby skončilo v blahobyte národa. Teda ostrým zrakom sleduje prerozdeľovanie peňazí na jednotlivé kapitoly rozpočtu a aj obnovy Slovenska,“ píše v závere Smolka, podľa ktorého by sa opozícia opäť rada ujala prerozdeľovania euráčov svojím ľuďom a tiež do ďalších zásielok do Dubaja.

Blaha: "Heger je úplné motovidlo, Lengvarský plní pokyny ambasády, Matovič je psycho. Ale za všetko môže Fico!"
"Začína to byť groteskné. Už vyše roka nie sme vo vláde, ale aj tak platí magické ´lebofico´", zamýšľa sa smerák Ľuboš Blaha v svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti. Blahu už unavuje, ako táto vláda všetko zhadzuje na opozíciu.... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Diana Zaťková