Heredoš: Tak ako to v skutočnosti je pán doktor Sabaka? Dosť klamstiev! (Šokujúce VIDEO)
29 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovanie proti koronavírusu sa stalo doslova fetišom mnohých lekárov a odborníkov na infekčné choroby. Patrí medzi nich aj doktor Peter Sabaka, no vo videu na sociálnej sieti ho Miroslav Heredoš z hnutia Republika usvedčuje z minimálne zaujímavého tvrdenia.


Doktor Peter Sabaka pracuje na Klinike infektológie a geografickej medicíny v Univerzitnej nemocnici v Bratislave a patrí medzi tých, ktorí sa najviac objavujú v médiách v boji s koronavírusom. Propagoval nielen Matovičove hromadné testovanie, ale presadzuje aj vakcináciu proti COVID-19. Ako ale píše v statuse a ukazuje v priloženou videu Miroslav Heredoš z hnutia Republika, pán doktor drzo klame a vymýšľa si.
Ľudia sa prebudili a pochopili, že ani odborníkom sa veriť nedá!

Zdroj: FB / Miroslav Heredoš


„Drzé lži a dvojaké výmysly „doktora“ Sabaku! Je toto možné?!“ píše v statuse poslanec parlamentu Miroslav Heredoš, ktorý k nemu vo videu prikladá aj zostrih relácie TV Markíza Na telo plus, v ktorej diskutoval aj doktor Peter Sabaka. Divák mu zaslal otázku, v ktorej sa ho pýtal: „Ak som prekonal Covid a mám prvú dávku Pfizeru, potrebujem ísť na druhú?“ Na to mu doktor Sabaka odpovedá: „Problém je ten, že keď chce mať človek doklad, že je riadne preočkovaný, tak musí ísť na druhú dávku.“ Prirodzene, Miroslav Heredoš sa pýta: „Na druhú dávku len kvôli dokladu?“ Doktor Sabaka však pokračuje ďalej: „Ale z hľadiska imunity sa zdá, že by to zrejme potrebné nebolo!“ Doktor Sabaka teda podľa Heredoša v priamom prenose potvrdil, že z hľadiska imunity postačuje jedna dávka!



„Tak prečo na svojom facebookovom profile píše niečo úplne iné?“ pýta sa Miro Heredoš a na záver pokladá ďalšiu otázku: „Tak ako to v skutočnosti je pán Sabaka?“ Podľa Heredoša bolo dosť klamstiev! „Ľudia sa prebudili a pochopili, že ani odborníkom sa veriť nedá!“ končí na záver videa Miroslav Heredoš.

Prípadov nákazy už zaočkovaných Slovákov neustále pribúda. Ako to odôvodnil infektológ?
Na Slovensku máme aktuálne zaočkovaných vakcínou proti COVID-19 vyše pol milióna ľudí. S týmto počtom však neustále pribúdajú aj prípady nákazy zaočkovaných ľudí, informuje Plus jeden deň. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Timotej Dudka