Blaha „postavil“ Matovičovu krvavú jedenástku. „Dosť bolo Matoviča! Odíď, zlo!“ volá smerák
29 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Opozícia sa dnes v parlamente chystá odvolávať ministra financií a šéfa OĽaNO Igora Matoviča. No a podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si na to už vysúkal rukávy a nachystané má nielen ruky, ale aj argumenty, ktoré zverejnil v statuse na sociálnej sieti.


Igor Matovič je pre Smer-SDS dlhé roky ako červené súkno pre býka. No a teraz sa ho chystajú odvolať opäť. Pri prvom pokuse, ešte ako predsedu vlády, im to akosi nevyšlo, teraz, hoci majú protiargumentov až-až, to ale vyzerá rovnako. Ľuboš Blaha však v statuse uvádza dôvody, prečo by mala Matovičova hlava padnúť.
Jeho celoplošné testovanie viedlo k zbytočnej smrti tisícok ľudí

Ľuboš Blaha priznáva, že sám je zvedavý, koľko poslancov mu dá svoj hlas. „SaS-ka ho nenávidí. Za ľudí ho nenávidí. Sme rodina už ho má plné zuby. A jeho „pročkovia“ z OĽaNO sú už totálne demoralizovaní,“ konštatuje v úvode podpredseda Smeru-SDS a hneď prikladá argumenty, za čo musí „ísť dole“. Tých bodov narátal Ľuboš Blaha až jedenásť a nazval ich „Matovičova krvavá jedenástka“!

  1. Premiér smrť


Jeho celoplošné testovanie viedlo k zbytočnej smrti tisícok ľudí. Chvastal sa, že jeho „atómová bomba“ porazí Covid a namiesto toho kvôli nemu na Slovensku zomrelo takmer 13 000 ľudí, kým v iných európskych štátov sa zomieralo v stovkách. Do dejín sa zapíše ako Premiér Smrť.

  1. Zlodejisko


Dohodol kšefty s testami spriaznenej trnavskej firmičke, lial prachy do dvorného advokáta OĽaNO, je na čele zločineckého kartelu, ktorý rozkráda Slovensko bagrami. Jediné, čo dokáže, je vrieskať na iných, že sú mafiáni, pritom niet väčšieho kriminálnika v slovenskej politike ako je Matovič.

  1. Primitív


Do politiky vniesol toľko primitivizmu a nenávisti, že dostal Slovensko na pokraj občianskej vojny. Odborníkov nazýval „bludármi“ a „múdrosráčmi“, poučoval profesorov na základe príbalových letáčikov, stihol vyurážať celé Slovensko.

Blaha: Pán Matovič, ste si vedomý toho, že za svoje zločiny budete súdený? Spravodlivosť si vás dostihne! (VIDEO)
Slovenský parlament si žil aj včera svojím životom. Vojna koalícia verzus opozícia pokračovala veselo ďalej. A kto boli hlavnými aktérom, ak nie Blaha a Matovič? Podpredseda Smeru k zostrihu svojho vystúpenia napísal aj status, v ktorom šéfa OĽaNO... Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Svoju diplomovú prácu nielenže nepísal, on ju ani nečítal


  1. Daňový podvodník


Je daňový podvodník, ktorý na svoje zločiny neváhal zneužiť ani svoju matku, manželku či zamestnancov. Je síce minister financií, no okolo ekonomiky sa vo svojom živote motal len vtedy, keď kradol.

  1. Likvidátor ekonomiky


Svoje vačky si vždy napakovať vedel. Je milionár, ktorý vlastní pol Trnavy, no keď mal ekonomicky pomôcť ľuďom v pandémii, tak sa na nich vykašľal - nechal kľaknúť malých živnostníkov aj robotníkov.

  1. Plagiátor


Je plagiátor, ktorý svoju diplomovú prácu nielenže nepísal, on ju ani nečítal. Spraviť strážcom rozpočtu chlapa, čo kradne ešte aj cudzie diplomovky, je ako urobiť capa záhradníkom. Matovič je ten najsmutnejší príklad pre študentov a mládež - je živým dôkazom toho, že na Slovensku sa za podvody neplatí.

  1. Babrák


Kompletne zbabral nákup Sputniku, ktorý nielenže včas nedoručil ľuďom, ale ani Rusom načas nezaplatil, urobil si z toho len marketingovú šou a nakoniec mu Sputnik expiroval a musí ho darovať do zahraničia. Galaktický fail.

  1. Hlava chobotnice


Je hlavou mafiánskej chobotnice, kvôli ktorej zomrel aj Milan Lučanský. A on sa v tom ešte cynicky vyžíva a vytrubuje, že je na seba pyšný, že dostal generála do väzby. Existuje vážne podozrenie, že je na čele systému narafičených udavačov, cez ktorých likviduje nepohodlných ľudí.

  1. KORUPČNÍK


Je čoraz jasnejšie, že hlavný udavač Lajó Makó bol vždy jeho človek, s ktorým sa už pred rokmi stretával, presadil ho do tajnej služby a využil na krágľovanie ľudí. Najnovšie mu zrejme prihral desaťmiliónový kšeft ako štátny úplatok. Máme k tomu nové dôkazy.


Do parlamentu dotiahol intelektuálny odpad s krvavými očami


  1. Sociálny netvor


Chce zvyšovať daň z pridanej hodnoty, čo by ekonomicky zničilo tých najslabších. Bankám odpúšťa odvody a medzitým berie seniorom, deťom, pracujúcim ľuďom aj živnostníkom. Od Kaníka tu nebolo takého sociálneho netvora ako je Matovič.

  1. Psycho


Ten chlap je duševne narušený, zatrpknutý a pomstychtivý úbožiak, ktorý dokáže všetko len ničiť a šíriť nenávisť. Má najnižšiu dôveru spomedzi politikov a nenávidí ho 90% Slovákov. Do parlamentu dotiahol intelektuálny odpad s krvavými očami, ktorý terorizuje slovenskú spoločnosť. Pracovne im hovoríme „pročkovia“.

Podľa Blahu je toho oveľa viac, no už len za toto si Matovič zaslúži nielen odvolať, ale aj odsúdiť. „Pánko patrí do kriminálu. Sú len dve možnosti. Buď ho sami vládni poslanci pomôžu odvolať, alebo Matovič ostane a bude ďalej rozbíjať vládu zvnútra,“ myslí si smerák, podľa ktorého bude ďalej kopať do Sulíka, Kolíkovej, Lengvarského a do všetkých, až to nakoniec rozbije. „Ako všetko v jeho živote. Buď pôjde dole sám, alebo so sebou stiahne dole všetkých. Dosť bolo Matoviča! Odíď, zlo!“ zvoláva na koniec statusu Ľuboš Blaha.

Blaha: Matovič do slovenskej politiky dotiahol úplný kanál a najprimitívnejšiu čvargu
Minister vnútra Roman Mikulec sa stal najnovším terčom ofenzívy Smeru na členov vládneho kabinetu. Ľuboš Blaha ho preto v statuse doslova zasypal nielen „nepriestrelnými“ argumentami, ale aj svojím sarkazmom a invektívami. Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik