Blaha sa zadúša od smiechu: "Prišiel mi kód pre covid-pass niekoho úplne iného. To čo je znovu za chaos?"
28 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Hoci sú Slováci už zvyknutí na čokoľvek, niečo takéto by si nevymysleli ani v Kocúrkove. Smerák Ľuboš Blaha, ktorý dáva vláde na sociálnych sieťach zabrať, dnes dostal hneď dve sms-ky s kódom pre covid-pass, o ktorý nežiadal. A aby sme sa zasmiali ešte viac, jeden "osobný" kód bol niekoho úplne iného. Bravó! 


"Práve som od našej milovanej vlády dostal hneď dve sms-ky s kódom pre covid-pass. O nič také som nežiadal, ale zrejme túžili predviesť, ako úchvatne profesionálne im to celé funguje. A ja som od nadšenia stratil dych," rozplýva sa Blaha na sociálnej sieti.



Vláde znova niečo nevyšlo


"Poprosím o jednu Nobelovku pre Hegera, Lengvarského aj Remišovú, toto je technologický unikát. Vitajte v 22. storočí," sarkasticky chváli systém politik.






Podľa Blahu to funguje až tak skvele, že jeden "osobný" kód prišiel na jeho meno a druhý "osobný" kód na niekoho úplne iného. "Bravó!" ocenil chaos, ktorý túto vládu sprevádza už dlhšie.


Doktor Lipták: "Vďaka za deltu, bez väčších dôsledkov vytlačí oveľa nebezpečnejšiu alfu"
"Boh sa stále nedočkal toho, aby mocné osoby sveta začali predchádzať utrpeniu aspoň v kontexte piateho Božieho prikázania „nezabiješ“. Neustále rozdeľovanie na bohatých a chudobných spôsobuje mamon, ktorý je v ľudskej povahe až príliš hlboko... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ivan Brožík









"Týmto pána Bánskeho srdečne pozdravujem, netuším, kto to je, ale musí byť mimoriadne šťastný, že jeho súkromné údaje tu NCZI posiela v sms-kách úplne cudzím ľuďom," podpichol poslanec.


Začal rozmýšľať, že keď už "dokážu pobabrať aj takúto základnú vec a pošlú opozičnému poslancovi údaje nejakého iného občana, ako to asi bude v prípade ochrany našich údajov?"


Škandál! Slovák zavraždený hajlujúcimi Belgičanmi má pre nich hodnotu 1500 eur (VIDEO)
Druhý najvyšší predstaviteľ belgickej polície dostal disciplinárny trest vo výške 1500 eur za pochybenie policajných zložiek v prípade zabitia Slováka Jozefa Chovanca. Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Peter Sulek






Čo je moc, to je veľa


Podľa Blahu tu zjavne súkromné údaje poletujú po Slovensku ako splašená sliepka po dvore.




A neodpustil si otázku: "To tu budú mirnix-dirnix lietať cudzím ľuďom aj infošky o našom zdravotnom stave a tak?"




"Zbláznili sa? To čo je za chaos?" pýta sa smerák. Dodáva, že v tomto štáte nefunguje nič. Absolútne nič.

"Choďte už od toho, diletanti!" uzavrel Blaha.

Právnik Ivor: Západní fašistickí covidoví europolitruci vedú vojnu proti vlastnému národu
Právnik Peter Ivor: „Kto vedie vojnu proti vlastnému národu? Je to bieloruský prezident Lukašenko? Alebo západní korporační fašistickí covidistickí europolitruci, ktorí zradili a zapredali vlastne národy a ktorí predvádzajú bezprecedentnú arogantnú... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Petra Demková