Kým vakcíny zachránia tri životy, zabijú ďalšie dva, tvrdia vedci
27 | 06 | 2021 I Lukáš Leca

Najnovší prehľad údajov o účinnosti a bezpečnosti vakcín Covid-19 prichádza k znepokojivému záveru. Kým vakcíny zachránia tri životy, zomrú ďalší dvaja ľudia na nežiaduce účinky, píše portál The Conservative Woman.


"Vakcíny Covid-19 prešli urýchleným preskúmaním bez dostatočných údajov o bezpečnosti. Chceli sme porovnať ich riziká a prínosy," píše sa v štúdii.

Vedci spočiatku vypočítali počet potrebných na očkovanie (NNTV) z rozsiahlej izraelskej terénnej štúdie, aby sa zabránilo jednému úmrtiu. Následne sa dostali k databáze ADR (European Adverse Drug Reactions) Európskej liekovej agentúry a holandského národného registra (lareb.nl).Vďaka tomu získali počet prípadov, u ktorých boli nahlásené závažné vedľajšie účinky. Taktiež získali počet prípadov so smrteľnými vedľajšími účinkami.

"Hodnota NNTV je medzi 200–700, aby sa zabránilo jednému prípadu COVID-19 pre mRNA vakcínu uvedenú na trh spoločnosťou Pfizer. Hodnota NNTV, ktorá zabráni jednému úmrtiu, je medzi 9 000 a 50 000 (interval spoľahlivosti 95%)," tvrdia vedci.

"Počet prípadov s nežiaducimi reakciami bol údajne 700 na 100 000 očkovaní. V súčasnosti vidíme 16 závažných vedľajších účinkov na 100 000 očkovaní a počet smrteľných vedľajších účinkov je 4,11 na 100 000 očkovaní. S tromi úmrtiami, ktorým zabráni očkovanie, musíme prijať dve, ktoré si očkovanie vyžiadalo," dodali.

Dlho očakávaná správa o UFO nespomína mimozemšťanov. Žiada však viac peňazí pre amerických špiónov
Novo zverejnená správa americkej spravodajskej komunity o nevysvetlených vzdušných javoch (UAP) ponúka viac otázok ako odpovedí. Nespomína mimozemšťanov, ale žiada ďalšie financovanie, informuje portál RT. Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Lukáš Leca


"Tento nedostatok by mal spôsobiť, že vlády prehodnotia svoju očkovaciu politiku," píše sa na záver správy.

Autori poznamenávajú, že tento záver je založený na hlásených nežiaducich reakciách, no skutočný počet nežiaducich reakcií môže byť podstatne vyšší.

„Na záver poznamenávame, že zo skúseností s hlásením vedľajších účinkov iných liekov sa do databáz nežiaducich udalostí hlási iba malá časť vedľajších účinkov. Stredná hodnota podhodnotenia môže byť až 95 percent. Vzhľadom na túto skutočnosť a vysoký počet závažných vedľajších účinkov, ktoré už boli hlásené, je potrebné v prvom rade prehodnotiť súčasný politický trend očkovania detí, u ktorých je veľmi malé riziko, že budú trpieť vírusom Covid-19," dodali.

V Nemecku 24-ročný Somálčan dobodal na smrť troch ľudí (VIDEO)
Polícia v nemeckom Würzburgu postrelila a zatkla podozrivého po tom, čo dobodal na smrť troch ľudí, informuje portál RT. Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Lukáš Leca