Gröhling hlása evanjelium očkovania našich detí: Daj si vakcínu, podporíš otvorenú školu!
26 | 06 | 2021 I Aneta Leitmanová
Minister školstva Branislav Gröhling hlása evanjelium očkovania. Podľa neho totiž tí, čo sa dajú zaočkovať, pomáhajú tomu, aby mohli byť v septembri otvorené školy. O plagiátorovom očkovacom ťažení informuje TASR.

"Očkovanie je cesta k bezpečným školám. Všetci máme kolektívnu zodpovednosť, aby sme znížili riziko nákazy a aby žiaci mohli chodiť do škôl. Chcem preto všetkých poprosiť, aby využili očkovanie. Pomôžeme tak nielen sebe a svojmu zdraviu, ale aj prispejeme k udržaniu otvorených škôl," vyzýva minister školstva, čo namiesto diplomovej práce odovzdal plagiát.

Prešovčanka, ktorá zahynula pri tornáde na Morave bola tehotná! Zomrelo aj jej nenarodené bábätko
Apokalypsa, ktorá v podobe tornáda postihla časť južnej Moravy, si vyžiadala aj ľudské životy. Medzi obeťami je aj Prešovčanka žijúca v Čechách. Besnenie prírodného živlu neprežila nielen ona, ale aj jej nenarodené bábätko. Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Gröhling vyhlásil, že vakcíny sú moderné, vyvinuté najnovšími technológiami, otestované a schválené. Čo nie je pravda, pretože Európska lieková agentúra dala na používanie covid-vakcín iba podmienečný súhlas. Navyše nevedno, z akého titulu sa opovažuje plagiátor vyjadrovať k medicínskym a farmaceutickým otázkam. Gröhling dokonca doplnil, že vakcína od spoločnosti Pfizer/BioNTech je schválená aj pre mladých ľudí od 12 rokov európskymi i zahraničnými inštitúciami. Treba podotknúť, že Gröhling nemá deti, no opovažuje sa odporúčať potomkom normálnych rodín, aby sa očkovali.

"Očkovanie nie je len o dovolenke v zahraničí, je to aj o otvorených a bezpečných školách od septembra. Je to o našom zdraví a o tom, aby sme sa vrátili k bežnému životu. Každý jeden z nás, ktorý sa zaočkuje, pomôže tomu, aby sa mohli mladí ľudia vzdelávať v školách," splietal Gröhling. Situácia a opatrenia na Slovensku a v školstve budú vraj závisieť od epidemickej situácie v okresoch.

Medzi okresy, kde je vyššia zaočkovanosť, patria Bratislava a jej okolie, Banská Bystrica či Košice. Najmenej zaočkovaných je podľa aktuálnych dát v okresoch Gelnica, Poltár či Čadca, informuje TASR.

Neskoro, trápne a smiešne! Hovorí aj o dnešných odborárskych protestoch Ján Baránek
26 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová