Fico hlási z protestu: Dnes sa uvoľnil tlakový hrniec nespokojnosti Slovákov so súčasnou vládou
26 | 06 | 2021 I Petra Demková

„Sila podpory a prijatia bola neskutočná,“ napísal k atmosfére v centre Bratislavy v sobotu Robert Fico. Pridal aj fotky, na ktorých je vidieť, že Slováci sa k nemu na ulici správali ako k celebrite. A prišli vyjadriť nespokojnosť so súčasnou vládou.


„Dnes v Bratislave sa uvoľnil tlakový hrniec nespokojnosti Slovákov so súčasnou vládou. Ten bol umelo dlhodobo zavretý prostredníctvom nezmyselného neustáleho predlžovania núdzového stavu vládou I. Matoviča,“ napísal hneď na úvod príspevku na Facebooku R. Fico.

Demonštrácia v Bratislave: Rozhnevaný dav protestoval a kričal „Preč s Matovičom!“
Bratislava bola po dlhých mesiacoch opäť miestom protestu. Organizátorom bol tentokrát Odborový zväz KOVO. Rozhnevaný dav sa zameral najmä na jednu osobu. Výkriky „Preč s Matovičom!“ dali jasne najavo, koho Slováci nenávidia. Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Málokedy človek zažije taký silný pocit opakovania udalostí (tiež nazývaný deja vu), aký som dnes zažil v Bratislave. Sila prijatia a podpory, ktorú som dnes na stretnutiach s občanmi cítil, sa podobala udalostiam spred 15 rokov, keď slovenská verejnosť mala už plné zuby Dzurindových pravicových vlád a žiadala vládu, ktorá bude v prvom rade myslieť na bežných ľudí a ich potreby,“ pripomína minulosť líder Smeru.

„Obrovskú nespokojnosť, ktorá kvasila vo verejnosti osem rokov pri vládach Dzurindu, sa teraz podarilo vo verejnosti vyvolať Hegeromatovičovej vláde za necelý rok a pol. Verejnosť už nechce vládu diletantov, nechce vládu ničenia sociálneho štátu a podkopávania základných princípov právneho štátu. Táto vláda musí skončiť čo najskôr. To, čo zničila, sa bude ešte dlhé roky, možno až desaťročia naprávať,“ ukončil príspevok Robert Fico.

Mesík: Vláda a „odborníci“, robia všetko preto, aby Slováci zabudli na covid-masaker a nikdy nebol vyšetrený
Vyštudovaný lekár Juraj Mesík sa opäť obul do Igora Matoviča a vlády za riadenie pandémie. V statuse na sociálnej sieti pripomína, že práve dnes uplynulo osem mesiacov, odkedy vláda prikázala neliečiť pacientov, ktorí sú postihnutí... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik