Blaha opäť perlil: Vy všetci, ku ktorým prehováram kvôli očkovaniu, ste vraj „dezoláti“
26 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

V záujme zvýšenie očkovania Slovákov proti COVID-19 sa strhla hystéria. Nie je azda médium, ktoré by viac či menej nepropagovalo očkovanie. A niektoré si na tom, ako píše v statuse Ľuboš Blaha, zásluhou vládnych politikov poriadne namastia kontá.


Podpredseda Smeru sa v statuse rozčuľuje nad tým, že vláda naliala do médií milióny eur, aby propagovali očkovanie. A nielen to, hysterická kampaň sa vraj spustila proti Robertovi Ficovi a Ľubošovi Blahovi za to, že si dovolili obhajovať dobrovoľnosť pri očkovaní.
Hitler posielal dezolátov rovno do koncentráku

„To tu ešte nebolo,“ rozplýva sa Blaha a dodáva, že v Plus 7 dní sa dočítal, vraj on bude môcť za to, že budú nemocnice plné ľudí, lebo je proti povinnému očkovaniu a chce chrániť deti. „A vy všetci, ku ktorým prehováram, ste vraj dezoláti. Ešte raz - to nepíše nejaký anonymný sfetovaný truľko na internete, ale nejaký Ľuboš Kamenistý z Plus 7 dní - ak máš iný názor ako on, tak si vraj dezolát. Perfektné. Aj Hitler také dával. A dezolátov hádzal rovno do koncentráku. Možno aj tuná Kamenistému také jedného dňa skrsne v šovinistickej hlávke,“ začína Blaha.
Ak si za dobrovoľnosť, bojuješ za smrť detí

„ V Týždni, ktorý kedysi štedro dotovala Penta a ktorý obhajoval americké masakry v Iraku, v tom majú takisto jasno. Vraj sme tu všetci ´bojovníci za smrť detí´. Ak totiž nechceme, aby sa na deťoch robili experimenty s vakcínou, ktorá ešte nie je dosť dlho v obehu, aby sme mali istotu, že ich neohrozí - tak vlastne z nejakého čudného dôvodu chceme ich smrť. Autor tejto perly ducha - nejaký Juraj Petrovič,“ odkrýva smerák ďalšieho novinára.
Koalícia si strieľa do vlastnej nohy a robí triedneho nepriateľa z opozície

„Bizarné na tom je, že najviac útočia na mňa - vraj strašne odrádzam ľudí od očkovania, čo je kompletný nezmysel. Každý, kto sa chce ísť dať zaočkovať, by podľa mňa mal mať tú šancu - a mal by dostať takú vakcínu, akú chce. Mimochodom, toto sme hovorili od prvého dňa - ešte v čase, keď tu Korčok s Remišovou vrieskali, že ruská vakcína je zbraň. Nikto viac nespochybnil očkovanie ako útoky slniečkarov proti Sputniku,“ konštatuje podpredseda Smeru, podľa ktorého si strieľali do vlastnej nohy a teraz robia triednych nepriateľov z opozície.

Blaha: Pán Matovič, ste si vedomý toho, že za svoje zločiny budete súdený? Spravodlivosť si vás dostihne! (VIDEO)
Slovenský parlament si žil aj včera svojím životom. Vojna koalícia verzus opozícia pokračovala veselo ďalej. A kto boli hlavnými aktérom, ak nie Blaha a Matovič? Podpredseda Smeru k zostrihu svojho vystúpenia napísal aj status, v ktorom šéfa OĽaNO... Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Robia z nás zločincov iba preto, že chceme slobodu, chrániť deti a upozorňovať na riziká

„Rozbehli zúrivú kampaň proti Smeru iba preto, že chceme, aby očkovanie bolo dobrovoľné. Áno, upozorňujeme na zisky farmaceutických korporácií. Aj na riziká. Aj na to, že deti musíme chrániť. Všetko, čo vravíme, je pravda a ľudia musia mať všetky informácie, ak sa majú rozhodnúť. Robia z nás zločincov iba preto, že chceme – slobodu,“ píše ďalej už celkom rozohnený Blaha, podľa ktorého sa najnovšie pretekajú v tom, kto vymyslí väčší trest pre tých, čo sa nechcú dať zaočkovať. „Sulíkov poradca Ivan „Gorila“ Mikloš vymýšľa, aby ľudia museli platiť drahé 70-eurové PCR testy sami a aby ich bez nich nikam nepustili. Vraj to ich dokope k očkovaniu.
Matovičov mentálny esesáčik a pakistanský vzor

Ešte lepší nápad má šéf útvaru z Matovičovho ministerstva financií - vraj treba ísť na ľudí tvrdou represiou, zakazovať im chodiť na koncerty či do kostola. A tento mentálny esesáčik navyše odporúča príklad autoritárskeho moslimského Pakistanu, kde nezaočkovaným ľuďom zablokovali mobily a zastavili plat štátnym zamestnancom, šokuje informáciami Ľuboš Blaha.

Vraj už len čaká na to, kedy si za príklad začnú brať filipínskeho prezidenta Duterteho, ktorého roky hejtovali. „Ten vymyslel, že bude nezaočkovaných občanov zatýkať polícia a nasilu im to pichať do ramena. Pre kaviareň nový pánboh. Jedna polka kaviarne sleduje všetkých diktátorov sveta, čo vymyslia, aby zaviedli očkovací fašizmus. Druhá polka kaviarne hejtuje Fica a Blahu. Deľba práce musí byť,“ smeje sa smerák.

Blaha: "Hegeromatovičova vláda robí z ľudí pokusných králikov a neváha si na to kúpiť médiá za milióny nás všetkých"
Štát korumpuje liberálne médiá kvôli očkovacej kampani! Hovorí to na sociálnej sieti smerák Ľuboš Blaha a dodáva, že peniaze nás všetkých idú na útoky na opozíciu a kritikov. Postoj predstaviteľov opozičnej strany Smer k očkovaniu je na... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Truhlíci od Plusky až po Mikloša s gestapáckymi nápadmi predstierajú, že im ide o slobodu

„Tak prečo to nedávať na náckov - však načo sloboda, načo ochrana detí, načo vyvážená diskusia. Zlikvidujme každého, kto má iný názor - dezolátov jedných! Keď ide o očkovanie, tak je našim hrdinom Pakistan. Dajme tomu dva týždne a najväčším hrdinom bude Saudská Arábia. A budú sa stínať hlavy. A kameňovať. V mene slobody, holahej!“ píše Blaha. Dodáva, že najväčšia irónia je, že títo truhlíci od Plusky až po Mikloša s týmito gestapáckymi nápadmi ďalej veselo predstierajú, že sú liberáli a že im ide o slobodu.



„Apropo, všetky ich návrhy sa dajú kvalifikovať ako obhajoba extrémizmu, apartheidu a diskriminácie - a za normálnych okolností by ich už dávno vyšetrovala NAKA ako posledných náckov. Ale zjavne sa doba mení - najnovšie je fašizmus v móde. Pripravte sa na najhoršie - ak beztrestne navrhujú takéto šialenstvá, tak to príde. A my sa budeme musieť brániť. Všetkými silami,“ končí poriadne ostrý status Ľuboš Blaha.

"Štátna korupcia! Idú uplácať ľudí a dávať lotérie, peniaze, či iné výhody," perlí Blaha
Množstvo Slovákov stále nie je presvedčených o tom, či sa zaočkovať dajú, alebo nie. Táto téma sa rozoberá prakticky všade pričom sa poukazuje na to, aký názor na to majú niektorí politici. Neopomenul ju vo svojom najnovšom statuse ani Ľuboš... Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik