Belousovová: Ak je vírus taký nebezpečný, v boji proti nemu používajme všetky účinné zbrane
26 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ostravskí lekári štúdiou na „vlastnej koži“ zistili, že liek Imunor pomáha v boji proti COVID-19. Expolitičke Anne Belousovovej sa táto informácia zapáčila natoľko, že tomu venovala status. Volá po tom, aby sme proti vírusu používali všetky účinné zbrane.


Podľa predsedníčky strany Národ a Spravodlivosť sa aj takto dá bojovať proti pandémii. A to bez toho, aby sme sa „bláznivo“ očkovali. Ako priznala v statuse, chce veriť, že našej vláde nebude trvať roky, kým zabezpečí dostatočné množstvo tohto lieku.
Sú aj iné možnosti ochrany proti COVID-19

Imunor sa podľa ostravských lekárov používa už 20 rokov. „Všetky médiá však z nejakých ´neznámych´ dôvodov preferujú len očkovanie ako jedinú cestu záchrany. Málo sa hovorí o prevencii,“ píše Belousovová, podľa ktorej je toto jedna z ciest prevencie. „Dúfam, že našej vláde nebude trvať roky, kým zabezpečí dostatočné množstvo tohto lieku.



Ak je vírus naozaj taký nebezpečný, v boji proti nemu by sa mali používať všetky zbrane, ktoré sú účinné,“ myslí si Belousovová. Dodáva, že tu sa však vybrala len jedna zbraň – očkovanie. A to až do takej miery, že mnohí politici vážne uvažujú o povinnom očkovaní. „Povinne znamená bez možnosti výberu! No ako ukazuje aj štúdia z Čiech, sú aj iné možnosti, ako sa ochrániť,“ konštatuje na samý záver statusu Anna Belousovová.

Tak toto je fakt bomba: Už dvadsať rokov sa používa liek, ktorý chráni pred covidom!
Českí lekári odhalili niečo úžasné. Lekári Fakultnej nemocnice v Ostrave klinickou štúdiou zistili, že už vyše dvadsať rokov je registrovaný a používaný liek Imunor, ktorý účinne chráni aj proti chorobe COVID-19! Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik