Takto pred časom strápnili Hegerovú na festivale! Vykľučkovala z toho s dnes už legendárnou vetou
25 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Zlaté časy venovali jednu epizódu na počesť legendárnej, dnes už zosnulej speváčky Hany Hegerovej. Hostia, ktorí boli speváčkini blízki, zaspomínali na moment, keď ju strápnili pred ľuďmi na festivale. Ona si to však len tak nenechala, píšu Topky.

Najnovšími hosťami relácie RTVS, ktorú moderujú Elena Vacvalová a Milan Lasica, boli dvorný textár zosnulej speváčky Michal Horáček a jej dobrý priateľ, režisér Fero Fenič. V epizóde Zlatých čias venovanej legendárnej českej speváčke je možné počuť rôzne pikošky zo zákulisia i spomienky z čias jej aktívnej kariéry. Na jednu prekérnu situáciu zaspomínal aj Fenič.


„Bolo to niekedy v 90. rokoch. Pani produkčná ju presvedčila ísť na festival. Moderátor ju uviedol slovami: Teraz prichádza stará, ale dobrá Hana Hegerová," prezradil prešľap moderátora, vďaka čomu diváci ostali šokovaní. Speváčka sa však z tejto nepríjemnej situácie dostala ako víťaz. "A ona prišla na pódium a povedala: Nie. Zrelá, a preto dobrá,” zasmial sa Fenič pri spomienke na zosnulú legendu.

Luxusná vila Michala Davida na Tenerife: Stráženejšia než Prezidentský palác! (FOTO)
Pred štyrmi rokmi si urobil radosť a kúpil si dom na ostrove Tenerife. Na vybavenie Michal David (58) nešetril, o jej prenajímaní tak nechce ani počuť. A svoj majetok si bedlivo stráži - dokonca si najal veľkých chlapíkov, píše... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Tibor Sipos