Spojené štáty potvrdili súvislosť medzi zápalom srdca a očkovaním mRNA vakcínami
25 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Americké Centrum kontroly a prevencie chorôb (CDC) potvrdilo súvislosť medzi očkovaním mRNA vakcínami a výskytom zápalu srdcového svalu (myokarditída) alebo zápalu obalu srdcového svalu (perikarditída), informuje portál Štandard.

U niektorých tínedžerov a mladých dospelých, ktorí sa očkovali mRNA vakcínou, sa objavil zápal srdcového svalu. Príčinnú súvislosť potvrdilo v stredu aj americké CDC. Od apríla zaregistrovali v USA tisíce prípadov oboch zápalových ochorení.

CDC vyhodnotilo tieto prípady ako nežiaduce účinky očkovania. Následne ich pripísalo do informačného letáka. Vyskytli sa u ľudí, ktorí sa zaočkovali vakcínami od BioNTech/Pfizer a Moderna. CDC informovalo, že sa prípady zvyčajne vyskytli do štyroch dní po podaní mRNA vakcín.

Už v apríli informovalo izraelské ministerstvo zdravotníctva, že sa prepojeniami medzi zápalmi srdcového svalu a vakcínami zaoberá. Vo väčšine prípadov išlo o jedincov mladších ako 30 rokov, ktorí dostali vakcínu Comirnaty, teda produkt vzniknutý zo spolupráce vyššie spomenutej dvojice firiem.

Tak toto je fakt bomba: Už dvadsať rokov sa používa liek, ktorý chráni pred covidom!
Českí lekári odhalili niečo úžasné. Lekári Fakultnej nemocnice v Ostrave klinickou štúdiou zistili, že už vyše dvadsať rokov je registrovaný a používaný liek Imunor, ktorý účinne chráni aj proti chorobe COVID-19! Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik