Iza Bela: Keď ste kričali, ako je vám zle za Fica, prečo dnes nejdete kričať, ako zle je vám teraz? (VIDEO)
25 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ľudia na Slovensku sa môžu opäť pustiť do štrajkov a naplniť ulice. Ten najbližší sa chystá už na zajtra do Bratislavy. Koalícia z toho síce veľkú radosť nemá, no „bežná“ žena z ľudu Iza Bela v statuse a priloženom videu ľuďom niečo pripomína.


Iza Bela dáva súčasným vládnym politikom do pozornosti to, ako sa štrajkovalo v uliciach Bratislavy za čias vlády Roberta Fica. V statuse sa ľudí dokonca pýta, čim im vtedy vadil Robert Fico, no teraz im Igor Matovič, Eduard Heger či Boris Kollár nevadia. A tiež sa pýta, kto ich vtedy poslal protestovať .



„Kde ste teraz vy všetci z tohto videa, keď ste kričali na Fica, ako občania Slovenska? Vtedy vám vadil Fico? A dnes vám nevadí zrazu nikto ani Matovič, Heger, Kollár a ďalší?“ kladie protestujúcim z videa dosť nepríjemné otázky Iza Bela.

No pýta sa aj ďalej: „Prečo dnes nejdete takto vykrikovať pred ich domy, že sa máte za ich vlády zle? Neurobíte to z dôvodu toho, že ste boli len plateným komparzom, ktorý tam niekto poslal, aby tam hučali a bučali?“ A na samý záver sa „bežná“ žena dožaduje: „Prezraďte nám jeho meno!“

Zastavme rozvrat sociálneho štátu. Odborári pozývajú na veľký protivládny protest
Odborári chystajú na 26. júna veľký protivládny protest pred Úradom vlády SR pod názvom Zastavme rozvrat sociálneho štátu. Vyzývajú všetkých, aby sa pridali. Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Peter Sulek