Hrôza: Ďalšia nehoda Borisa Kollára! Tentokrát do jeho auta napálil opitý Rumun

Predsedovi parlamentu sa lepí smola na päty. Ešte sa poriadne nevystrábil z jednej autonehody, pri ktorej prišiel takmer o život, a už mal ďalšiu. A opäť v tom bol nevinne, no tentokrát z nej obišiel oveľa lepšie.


Slováci si určite spomínajú na októbrovú nehodu Borisa Kollára, po ktorej sa liečil dlhé mesiace. Vtedy sa s ním v aute viezla aj bývalá misska Miroslava Fabušová, ktorá tiež utrpela vážne zranenie. Tentokrát bol šéf parlamentu aj hnutia Sme rodina v aute sám, informuje portál 1.pluska.sk.
Vyšetrovanie prvej nehody ešte nie je ukončené, polícia stále hľadá svedkov

Kým vlaňajšia nehoda sa stala v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice, tentokrát to bolo pri mestečku Šamorín v okrese Dunajská Streda. Incident sa udial minulý štvrtok 17. júna. Predseda parlamentu opäť sedel vo vládnej limuzíne, keď pri meste Šamorín do nej znenazdajky narazilo auto. „Nabúral do nás zozadu opitý Rumun,“ prezradil pre denník Plus Jeden Deň Boris Kollár. „Bolo to v malej rýchlosti, tak sa to celé obišlo bez zranení.

"V aute som bol navyše sám,“ dodal predseda parlamentu na margo poslednej nehody. Nehoda z októbra minulého roku ešte stál nie je vyšetrená. Polícia dokonca podala výzvu, aby sa prihlásili jej svedkovia.

„Policajti pátrajú po totožnosti osôb, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť  objasneniu dopravnej nehody,“ vyzývala polícia vlani v novembri a väčšie svetlo nevnieslo do prípadu ani krajské riaditeľstvo. „Vyšetrovanie vo vami uvedenom prípade aj naďalej pokračuje. K jednotlivým čiastkovým úkonom a ani k informáciám z vyšetrovacieho spisu sa vyjadrovať nebudeme,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru Michal Szeiff.

ODHALENIE: S Kollárom v havarovanej limuzíne sedela aj bývalá finalistka Miss, ktorá skončila na JIS-ke!
Predseda parlamentu Boris Kollár mal v sobotu podvečer vážnu nehodu, po ktorej mu v nemocnici zistili zlomeninu druhého stavca na chrbtici. V aute sa s ním však viezla aj bývalá sexica z Miss Universe. Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.