Strašiť sa nedáme! Lekár vyzýva k protestom pred domami farmalobistov Krčméryho, Jarčušku a ďalších
24 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Nikým nevolené konzílium odborníkov pre nás znovu pripravuje sprísňovanie opatrení a zároveň tvrdú diskriminináciu neočkovaných. To, aké je očkovanie u nás "dobrovoľné" si zažili už mnohí. No prečo neustále trváme na prísnych pravidlách, keď Slovensko má najnižšie čísla nových prípadov covidu za posledných 10 mesiacov?


Sprísňovanie má podľa odborníkov na svedomí Delta variant. Ten vraj hrozí treťou vlnou, ak nebudeme aj naďalej zošnurovaní otrasnými obmedzeniami.


Ak by sme aj pripustili existenciu takéhoto variantu, píše portál badatel.net, tak podľa údajov z Veľkej Británie sa tento variant síce šíri viac, no smrtnosť má 10-násobne nižšiu než pôvodný Alfa variant.

Pozrite si v nasledujúcej tabuľke čísla v poslednom stĺpci – Alfa (britský) variant má smrtnosť 1,1% a Delta variant iba 0,1%, čiže 10-násobne menej:



Nepanikárte. Delta variant nie je nebezpečný. Dokazujú to dáta z Veľkej Británie
24 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Budeme sa báť už aj nádchy? To je ich cieľ!

Samo konzílium priznáva, že Delta variant má príznaky v podstate ako bežná nádcha. Preto bolo aj vydané varovanie, aby nikto nepodceňoval, ak si vaše dieťa čo len kýchne. Šialené, už sa máme báť aj „smrteľnej“ nádchy!

Takáto panika podľa badatel.net absolútne nie je na mieste! Skutočným dôvodom tohto úbohého strašenia podľa portálu je, že sa "odporné konzílium" snaží zvrátiť očkovacie fiasko.

Všetci vieme, že čakáreň je takmer prázdna a zaočkovaných prvou dávkou je len zhruba 35% obyvateľov Slovenska. Propagande vakcín nepomohlo ani fiasko so Sputnikom, ani večné hádky našej skvelej štvorkoalície a už vôbec nie to, ako malé "firmičky z Trnavy" prišli k miliónom vďaka povinnému testovaniu.

Halgaš upozorňuje, že na očkovanie tehotných žien nie je dostatok informácií
Vedec Ondrej Halgaš upozorňuje na očkovanie tehotných žien. Halgaš pôsobí na Torontskej univerzite a zdôrazňuje, že na urýchlené očkovanie tehotných žien chýbajú dostatočné informácie. Tie, ktoré sa majú týkať bezpečnosti. Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Farmafirmy vedia čo robia a vlády im v tom pomáhajú

Okrem toho, vo Veľkej Británii zatiaľ zomrelo na údajný Detla variant k 21. júnu 2021 viac očkovaných ľudí (37) ako neočkovaných (34), píše portál.

No a čo sa týka pomerovej úmrtnosti, tak u očkovaných je priam katastrofálna – až 0,63% oproti 0,09% u neočkovaných. Tak sa zdá, že pre Delta variant je očkovanie úplne kontraproduktívne.
Lekár MUDr. Radoslav Čičala vyzýva k protestom pred domami farmalobistov

MUDr. Radoslav Čičala vyzval na Facebooku k organizovaniu protestov proti týmto kvázi odborníkom z konzília ako sú Krčméry, Jarčuška, Kalavská a ďalší.

Stav očkovania je dôsledkom manažmentu pandémie a nie nezaočkovaných, tvrdí Lintner
"Čo si má myslieť nezaočkovaný človek, keď číta, aký je potencionálne nebezpečný a pritom žije s jednou obličkou? A špecialista mu povie, že sa nemá očkovať? A iný mu povie, že už mal byť dávno zaočkovaný? Vari nemá nárok na slobodu v tom zmysle,... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


Chce ic však uskutočniť priamo pred domami uvedených farmalobistov. Na niektorých z nich už boli dokonca podané aj trestné oznámenia, ako napríklad na pediatričku Prokopovú za jej výzvy k diskriminácii neočkovaných detí.

"Farma lobisti ako Krčméry, Jarčuška, Kalavská a ľudia blízki jej mužovi v ŠÚKL, na Slovensku idú porušovať vedu, medzinárodne vedecké dohovory a diskriminovať občanov vrátane tých, čo COVID prekonali. Práve tí sú najlepšie chránení voči aj novým mutáciam, nie očkovaní ako nám tieto bábky farma firiem a zapredaní zločinci chcú nahovoriť," píše Čičala vo svojom statuse.

Občan slovenskej vláde: "Existujú civilizované krajiny, kde rešpektujú práva ľudí na vlastné telo"
Pavol Lupták, ktorý sa venuje IT technológiám, napísal zaujímavý text. Pozastavuje sa nad spôsobom, akým sa na Slovensku komunikuje s občanmi. Vláda tvrdí, že bez použitia násilia a príkazov to nejde. Lupták odkazuje: prestaňte k Slovákom správať... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Petra Demková

Treba im to vytmaviť!

Ďalej sa pýta, či by "niekto mal záujem protestovať pred domami týchto farmalobistov, s plagátom – Bábky farma firiem odstúpte?" Prípadne je podľa neho "na zváženie hromadné trestné oznámenie s dokladovaním ich financovania v minulosti farma firmami a pre vysoké riziko podozrenia z korupcie, porušovania základných ľudských, medzinárodných práv a neakceptáciu vedeckého poznania".

Čičala je jednoznačného názoru, že "táto farmaceutická mafia v rámci svojich narcistických pohnútok a deviantných predstáv o svojej výnimočnosti neberie ohľad na nikoho, len na tých, ktorí ich platia…"

Bukovský šokuje: Človek, ktorý prekonal vírus SARS-CoV-2 má dlhodobú, zrejme až doživotnú imunitu (VIDEO)
Vedci vo svete nachádzajú stále nové a nové varianty koronavírusu. Ľudia sa vraj musia mať na pozore a urýchlene sa zaočkovať, lebo inak bude zle. Toto ale vyvracia skúsený lekár Igor Bukovský, ktorý vo videu tvrdí, že ľudia, ktorí už prekonali... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik