Radia ho medzi metrosexuálov: Podľa ľudí to Raši preháňa so solárkom, ten im posiela šokujúci odkaz
24 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Podľa Slovákov to poslanec Hlasu a niekdajší minister zdravotníctva Richard Raši preháňa s návštevami solárka. Niektorí ho dokonca označujú za metrosexuála. Pravda je však úplne niekde inde, píše Pluska.

Raši totiž podľa svojich slov solárium ani len nenavštevuje, nie to ešte pravidelne či dokonca prehnane. "Či mi to niekto verí alebo nie, ale pravda je taká, že v solárium som ešte nikdy v živote nebol. Mám rád prirodzené slnko a preto vždy, keď je pekné počasie a mám chvíľu voľna, využijem jeho lúče na doplnenie vitamínu D. S ohľadom na to, že moja pigmentácia je dobrá, aj niekoľkominútový pobyt na slnku je na mne hneď viditeľný," šokuje Slovákov Raši.

Hoci mnoho z nich prišlo o prácu a dovolenka im ani len nezíde na um, Raši sa kvôli pandémii a s ňou spojenými obmedzeniami teší na tohtoročný oddych pri mori o to viac. "Hoci ju vždy trávim aktívne a niet dňa, aby som vynechal beh alebo bicyklovanie, vždy si okrem toho nájdem niekoľko desiatok minút na „opekanie“ sa na lehátku, pričom, ak je naozaj prudké slnko, natriem sa krémom s vysokým ochranným faktorom.  Určite nepoužívam žiadnu špeciálnu kozmetiku, ani nenavštevujem kozmetické salóny, to prenechám dámam," zdôrazňuje.

A čo odkazuje Raši tým, ktorí ho nazývajú metrosexuálom, teda chlapom, ktorí sa o svoj zovňajšok stará rovnako alebo viac ako ženy? "Nič, nech si myslia, čo chcú. Človek sa musí obliekať a vyzerať tak, aby sa cítil dobre. Tým sa riadim. A keď sme už pri neprajníkoch, ktorí o mne toto hovoria, nech sa zamyslia nad tým, či tento rok podporili Deň narcisov. Ak nie, môžu Lige proti rakovine pomôcť aj dodatočne. A som presvedčený, že potom sa budú cítiť oveľa lepšie... ," uzavrel Richard Raši.

Raši vyzýval k vakcinácii, svoje dieťa ale zaočkovať odmieta
Bývalý minister zdravotníctva a lekár Richard Raši (Hlas-SD) patrí medzi tých, ktorí sa hneď ako to bolo možné, nechali zaočkovať proti covidu. Sám dokonca k tomu vyzýval ľudí aj na sociálnej sieti. Najnovšie však šokoval vyjadrením, že svoju 12... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Diana Zaťková