Heger dáva ultimátum Putinovi v štýle "no počkaj, zajac"!
24 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

To je už naozaj sebavedomie. Slovenský predseda vlády Heger dal Rusku ultimátum! Ak odmietnu, nebudú našimi partnermi. Zdá sa, že predstavitelia OĽaNO stratili aj posledné zvyšky sebakontroly.


"Rusko môže byť partnerom, ale iba ak bude rešpektovať pravidlá medzinárodného systému. V Ženeve to pre agentúru AFP uviedol premiér SR Eduard Heger." Píše na sociálnej sieti skupina mimoriadnespravy.sk.
Partnerstvo cez ultimáta?

Agentúra AFP pritom podľa citovaného zdroja uvádza, že "Slovensko, krajina s približne 5,4 milióna obyvateľov, je  jednou z najviac proruských spomedzi postkomunistických krajín. A často sa stavia do pozície mosta medzi Ruskom a Západom."
Putin nie je Sulík, zabudli v OĽaNO

„Chceme budovať dobré vzťahy aj s Ruskom, musí to však byť v súlade s pravidlami, v súlade s medzinárodnými zmluvami, v súlade s našimi zákonmi,“ povedal Heger. Napätie medzi Západom a Ruskom sa vystupňovalo v súvislosti s viacerými udalosťami.

"Išlo o znovupripojenie Krymu k ruskému územiu na základe referenda v roku 2014, podpory bieloruského prezidenta Alexandra Lukašenka a údajnej otravy ruského opozičného politika Alexeja Navaľného. Agentúra AFP poznamenala, že Heger sa k moci dostal v apríli po rezignácii svojho predchodcu v súvislosti s nákupom ruskej vakcíny Sputnik V." Píšu na sociálnej sieti mimoriadne spravy.sk.

(Medzititulky red. HD.)

Eduarda Hegera „vyzliekla“ Iza Bela do naha. Toto ste o našom premiérovi isto nevedeli
„Bežná“ žena z ľudu Iza Bela v statusoch už nejedenkrát skritizovala súčasnú koalíciu a jej politikov. Tentokrát sa zamerala aj na tých, ktorí tu boli dávnejšie pred nimi - Mikloša a Dzurindu. Teraz vláde inú radiť. O Eduardovi Hegerovi profesijne... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik