Blaha: "Hegeromatovičova vláda robí z ľudí pokusných králikov a neváha si na to kúpiť médiá za milióny nás všetkých"
24 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Štát korumpuje liberálne médiá kvôli očkovacej kampani! Hovorí to na sociálnej sieti smerák Ľuboš Blaha a dodáva, že peniaze nás všetkých idú na útoky na opozíciu a kritikov.


Postoj predstaviteľov opozičnej strany Smer k očkovaniu je na Slovensku všeobecne známy. Najmä smerácky predseda sa vyjadril jednoznačne a aj svoje rozhodnutie vysvetlil. Preto Blaha krúti hlavou nad vyjadreniami niektorých médií, že "zlý Smer sabotujeme to úžasné očkovanie".



Štát korumpuje médiá


"Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne obhajujú zločiny Hegeromatovičovej vlády. Žeby kvôli prachom?" pýta sa Blaha.




Po odpoveď nemusel chodiť ďaleko. Ako píše, "stačilo si otvoriť Centrálny register zmlúv, či náhodou štát nekorumpuje médiá prostredníctvom peňazí daňových poplatníkov. A ajhľa, čo som našiel".


Strašiť sa nedáme! Lekár vyzýva k protestom pred domami farmalobistov Krčméryho, Jarčušku a ďalších
Nikým nevolené konzílium odborníkov pre nás znovu pripravuje sprísňovanie opatrení a zároveň tvrdú diskriminináciu neočkovaných. To, aké je očkovanie u nás "dobrovoľné" si zažili už mnohí. No prečo neustále trváme na prísnych pravidlách, keď... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková









Podľa Blahu vydavateľ Aktualít dostal od štátu na očkovaciu kampaň takmer 100 tisíc EUR. Vydavateľ Denníka N takisto. Desiatky tisíc išli aj vydavateľovi SME a ďalším médiám.


Markíza dostala 5 miliónov!

"A úplná pecka," nevie sa vynačudovať smerák. "Televízia Markíza dostala za posledné mesiace od štátu a štátnych firiem ... sadnite si, prosím... 5 miliónov EUR! Hovoria tomu - nákup vysielacieho času. Ja tomu hovorím, že si kupujú médiá," dodáva Blaha.






Potom sa podľa Blahu nemôžeme čudovať, že "médiá od rána do večera špinia na opozíciu a propagujú očkovanie spôsobom, že by aj Goebbels mohol závidieť".


Jana Laššáková: Pani prezidentka lobuje za vládu - lebo peniaze
Pani prezidentka z času na čas prečíta občanom príhovor. Jej poradcovia si predsa mzdu musia aj nejak zaslúžiť. Nebýva to častý jav, ale predsa len - po kritike už aj zo strany médií, že sa málo venuje propagácii očkovania,... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Ivan Brožík






Žiadny iný názor nepripustia


Podľa neho mainstreamové médiá neposkytnú divákom či čitateľom žiadne iné názory, žiadne objektívne informácie, nič o vedľajších účinkoch, nič o rizikách. "Len hnať ľudí ako dobytok. A hejtovať Roberta Fica, že čo si to dovoľuje, že sa ako slobodný človek nechce dať zaočkovať," rozčuľuje sa Blaha.




Podľa neho je to "prachsprostá štátna korupcia. Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá, naliala do nich milióny zo štátnych peňazí a zneužíva ich na útoky na opozíciu a kritikov. A ja sa len pýtam, kde je NAKA."

Podľa Blahu vláda iba zalepuje médiám ústa a kupuje si ich priazeň. Klame, manipuluje, šíri nenávisť. "Chcú z ľudí urobiť pokusných králikov, ohrozujú dokonca aj naše deti. Za prachy. Za milióny, čo do nich lejú, by zapredali aj vlastné mamy," uzavrel zjavne vytočený politik.


Chybné obstarávanie Matovičovho rezortu bude stáť Slovensko až 55,5 milióna eur
24 | 06 | 2021 | Tibor Sipos