Záchranárovi Viliamovi Dobiášovi, ktorý propaguje vakcínu, Pfizer sponzoroval knihu
23 | 06 | 2021 I Petra Demková

Ďalšie odhalenie konfliktu záujmov. Ukazuje sa, že známy slovenský záchranár, Viliam Dobiáš, ktorý propaguje vakcináciu proti Covidu, môže byť k propagácii motivovaný aj niečím iným ako len hlbokým vlastným presvedčením o potrebnosti očkovania.


Prepojenie ďalšej tváre kampane za očkovanie proti Covidu a farmaceutickej spoločnosti je odhalené. Portál inenoviny.sk upozornil, že Viliamovi Dobiášovi, známemu slovenskému dlhoročnému záchranárovi, spoločnosť Pfizer zasponzorovala vydanie knihy. Tá je dodnes v predaji a logo Pfizeru si v nej môžete pozrieť na vlastné oči. Dôkaz priniesol portál inenoviny priamo vo svojom článku.

Krčméry oznámil sťahovanie zo Slovenska. Preslávil ho výrok, že je len štvrtinový Slovák (VIDEO)
Profesor Vladimír Krčméry prekvapil vyjadrením, keď pre denník Plus jeden deň po strate autority a strate dôvery Slovákov povedal, že sa plánuje odsťahovať zo Slovenska. Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Peter Sulek


Samozrejme, nedá sa tvrdiť, že Pfizer „motivoval“ Viliama Dobiáša konkrétne teraz, pri očkovacej kampani na Covid. Avšak, jeho väzby so spoločnosťou z minulosti existujú.

„Keď treba nejakú kampaň z oblasti zdravotníctva objaví sa záchranár Viliam Dobiáš,“ informuje sarkasticky portál inenoviny.sk.

„Podobne ako Jarčušku, Krčméryho; aj Dobiašove aktivity financoval výrobca vakcín Pfizer. Môžeme to vidieť v jeho knihe z roku 2013. Čo je však prekvapivé, tak ho financovala aj firma Seesame. Tá robila kampaň Lunterovi, Kiskovi a teraz robí kampaň na ministerstve zdravotníctva za očkovanie,“ upozornil autor článku.

„Seesame je aj za aktivitami pochybnej skupiny, ktorá sa zaoberá cenzúrou – stránka konspiratori.sk. Tá vytvára pofidérny zoznam nepohodlných stránok a tie potom korporácie nezobrazujú a cenzurujú. Tým Seesame finančne prispieva k aktivitám, ktoré potláčajú iný názor, kritiku a otázky,“ napísal autor článku na portáli inenoviny.sk.

Natália športovala a bola plná života. Zomrela po očkovaní na koronu. V júli by mala 48 rokov
Veľmi smutný príbeh sa stal v Česku žene, ktorá si chcela užívať život, no proti COVID-19 sa zaočkovať dať nechala. Napokon sa predsa len rozhodla, že si vakcínu pichnúť dá. Zomrela však dva týždne po prvej dávke. Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik